Tolgakurt
Üye
Yani ne demek oluyor,ben çok anlamıyorum inanın@Tolgakurt Multimedyanın ünitesi ve hayalet gösterge desteklemesi gerekiyor. Aksi halde olmaz.
2 tuşlu ekran derken ne oluyor oDiscovery Pro ekran opsiyonu gerekiyor. 2 tuşlu ekranda destek bulunmuyor.
Hocam türkiyedeki çoğu araçta aynı standart multimedia var, dediğiniz gibi harita yansıtmak için MIB 3 ekran(daha büyük ve üzerinde yuvarlak tuşlar yok) lazım o da çok çok az araba da var, sonradan yapılırsa yansır tabiiYani ne demek oluyor,ben çok anlamıyorum inanın
Su an icin evet cok az aracta var cunku mib3 fiyatlari bayagi yuksekHocam türkiyedeki çoğu araçta aynı standart multimedia var, dediğiniz gibi harita yansıtmak için MIB 3 ekran(daha büyük ve üzerinde yuvarlak tuşlar yok) lazım o da çok çok az araba da var, sonradan yapılırsa yansır tabii
60 olsa yine iyiSu an icin evet cok az aracta var cunku mib3 fiyatlari bayagi yuksek
Sonra Dan takilan mib3 lerde. Hayaletin de desteklemesi lagzim ki yansiltsin
Su an icin mib3 birlesenkorumasinin kaldirilmasi bile baya yuksek fiyatlarda bir de cihaz Dersen mib3 maliyeti 60bin leri bulabir bu fiyata 2 el yani cikma mib3 cihaz asagida
Yani minimal60 olsa yine iyi
Ama super ses kalitesi ve ekran goruntusu60 olsa yine iyi
bakalım göreceğiz, siparişi oluşturdukAma super ses kalitesi ve ekran goruntusu
Ender elektronikNerden aldin?
Fiyat ne Verdi?Ender elektronik