Golf 8 hayalet ekrana harita yansıtılabiliyor mu?

Tolgakurt

Üye
Araç
Golf 1,5
Ekran görüntüsü 2024-02-02-golf.png
böyle ekran oluyor mu acaba?İlle de discovery mi olması gerekiyor.hiç bir bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.ya da ne bileyim telefonla eşleştirince falan oluyor mu?cevabınız için teşekkür ederim.kusura bakmayın sizler gençsinizdir,ben 38 yaşındayım

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Tolgakurt Multimedyanın ünitesi ve hayalet gösterge desteklemesi gerekiyor. Aksi halde olmaz.

Discovery Pro ekran opsiyonu gerekiyor. 2 tuşlu ekranda destek bulunmuyor.

Yani ne demek oluyor,ben çok anlamıyorum inanın
Hocam türkiyedeki çoğu araçta aynı standart multimedia var, dediğiniz gibi harita yansıtmak için MIB 3 ekran(daha büyük ve üzerinde yuvarlak tuşlar yok) lazım o da çok çok az araba da var, sonradan yapılırsa yansır tabii

Hocam türkiyedeki çoğu araçta aynı standart multimedia var, dediğiniz gibi harita yansıtmak için MIB 3 ekran(daha büyük ve üzerinde yuvarlak tuşlar yok) lazım o da çok çok az araba da var, sonradan yapılırsa yansır tabii
Su an icin evet cok az aracta var cunku mib3 fiyatlari bayagi yuksek
Sonra Dan takilan mib3 lerde. Hayaletin de desteklemesi lagzim ki yansiltsin
Su an icin mib3 birlesenkorumasinin kaldirilmasi bile baya yuksek fiyatlarda bir de cihaz Dersen mib3 maliyeti 60bin leri bulabir bu fiyata 2 el yani cikma mib3 cihaz asagida
5H0919605B
5H0035816D

Ekli dosyalar

• IMG_9240.jpeg
    IMG_9240.jpeg
    761.7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Su an icin evet cok az aracta var cunku mib3 fiyatlari bayagi yuksek
Sonra Dan takilan mib3 lerde. Hayaletin de desteklemesi lagzim ki yansiltsin
Su an icin mib3 birlesenkorumasinin kaldirilmasi bile baya yuksek fiyatlarda bir de cihaz Dersen mib3 maliyeti 60bin leri bulabir bu fiyata 2 el yani cikma mib3 cihaz asagida
60 olsa yine iyi :D

Geri
Üst Alt