- İsim
- Can
- Araç
- CADDY/A6/Clio
burda söylemek doğru olmayabilir hocam, sizin yazdığınız fiyata yakın ayarlardaFiyat ne Verdi?
burda söylemek doğru olmayabilir hocam, sizin yazdığınız fiyata yakın ayarlardaFiyat ne Verdi?
Neden dogru olmasin ki form Dan almayi dusunen arkadaslar a da bilgi olur bu formun amacida bu deyilmi bilgi paylasimiburda söylemek doğru olmayabilir hocam, sizin yazdığınız fiyata yakın ayarlarda
65-70 gibi bir fiyata geliyor. caddy için, başka araçlarda değişkenlik gösterebilir arayıp sormak lazımNeden dogru olmasin ki form Dan almayi dusunen arkadaslar a da bilgi olur bu formun amacida bu deyilmi bilgi paylasimi
Tabiki bu Senin dusuncen saygi duyarim
Sifir cihazmi65 gibi bir fiyata geliyor. caddy için, başka araçlarda değişkenlik gösterebilir arayıp sormak lazım
bir süprizle karşılaşmazsam, evetSifir cihazmi
Ben birkac hafta once elimde 3 set vardiSifir cihazmi
sahibinden de bir arkadaş 32k yazmıştı alayım dedim fiyat değişmişti , uygun vermişsin sankiBen birkac hafta once elimde 3 set vardi
Polanyali bir arkadasa set basi 1000 euro ya verdim cok ucuza gitmis
Bence sifir olmama ihtimali varbir süprizle karşılaşmazsam, evet
tam anlayamadımBence sifir olmassa ihtimali var
32k ya su an harman mib 2,5 bile almak zorsahibinden de bir arkadaş 32k yazmıştı alayım dedim fiyat değişmişti , uygun vermişsin sanki
zaten bir baktım nerdeyse 1 yıllık ilan, ben yazınca hortlattım bir tık, ama 0dı yanlış hatırlamıyorsam, hala sahibinden de satıyordu galiba, fiyatı bilmiyorum32k ya su an harman mib 2,5 bile almak zor
32k ya su an harman mib 2,5 bile almak z
Birlesen koruma yeni yeni kaldirilmaya basladi o yuzdendirzaten bir baktım nerdeyse 1 yıllık ilan, ben yazınca hortlattım bir tık, ama 0dı yanlış hatırlamıyorsam, hala sahibinden de satıyordu galiba, fiyatı bilmiyorum
bu arada adam hala satıyor 38k tam set yazmış.Birlesen koruma yeni yeni kaldirilmaya basladi o yuzdendir
Birlesen koruma acik deyildirbu arada adam hala satıyor 38k tam set yazmış.