Golf 8 hayalet ekrana harita yansıtılabiliyor mu?

Aynen o yuzden ya 38bin istiyor

@DifferenceCan dün 2024 caddy style inceleme şansım oldu bayii’de discover pro arka kapılara vakum ve arka camlara kelebek eklenmiş

@Tolgakurt

İstediğin haritayı discovery pro mib3 cihazı takarak ulaşabilirsin aracın impression olmadığı sürece eğer impression ise hayalet ekranında değişmesi gerekiyor konumu incele istersen neler nasıl yapılıyor sorularının cevabını bulacaksın...

https://www.golftutkusu.com/topic/1...ro-mib3-apple-carplay-retrofit-turkiyede-ilk/

Discover pro mib3 cihaz herşeyin içinde anahtar teslim 65bin (Şubat güncel rakam) Ender Elektronikte bu nakit rakam...

Kredi kartı ve fatura istenirse artı kdv ödeniyor...

Nakitteki avantaj ise € bazlı cihazlar, servisten alınacak parçalar ve lisans ücretin de artış olmuyor...

Sarıdaki ilanı biliyorum ben almadım onu bir garanti yok...

Bu kadar para veriyorsanız garantili olmalı Ender Elektronik iki yıl garanti veriyor...

Büyük ekranlarda sorun olabiliyor geçen oradayken 6 ay önce takılmış ekran da piksel kaybı olmuş garantiden değiştirdiler...

Benim bir önceki aracımda ünitede sorun olmuştu değiştirildi...

Özellikle bu tarz cihaz alacak arkadaşlar aldığı kişi yada dükkandan iki yıl garantiyi sorsun heryer Ender Elektronik gibi kurumsal değil...

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt