Hocam noyan adlı kanalda.şahsın adı geçmiştir belki ama bilemicem.Hocam araç sahibinin adı neydi acaba [emoji4]Sent from my iPhone using Tapatalk
2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Hocam noyan adlı kanalda.şahsın adı geçmiştir belki ama bilemicem.Hocam araç sahibinin adı neydi acaba [emoji4]Sent from my iPhone using Tapatalk
Bildim hocam Halil Kağan, videoyu izliyordum da başlarındaydım henüz gelmedim bahsettiğiniz yereHocam noyan adlı kanalda.şahsın adı geçmiştir belki ama bilemicem.
2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Evet hocam. Sağolsun bizden de bahsetmiş arkadaş.@MSE hocam bahsedilen kişi sizsiniz değilmiSent from my iPhone using Tapatalk
@fcsrn alıntıyı şimdi gördüm kusura bakma.video yukarıda yayınlanmış görmüşündür sanıyorum.2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.Hangi videoydu Hocam hatırlıyor musunuz? Merak ettim valla, çok sevindim [emoji3]
Vallahi ünlü bir adamla bir aradayız bunu öğrendim...Evet hocam. Sağolsun bizden de bahsetmiş arkadaş.
Sayenizde 5-10dk daha erken öğrenmiş oldum sağolun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Estağfurullah Murat hocam asıl ünlümüz sizsiniz [emoji4]Vallahi ünlü bir adamla bir aradayız bunu öğrendim...
Modifiyecilerden de bilen yok mudur?