alaras
Üye
- İsim
- Ali Aras
- Araç
- Golf 7 Rline 2016
Öncelikle herkese merhabalar,iyi günler.Son 15 gündür arabanın içi garip bir şekilde buğu yapıyor.Klimayı cama verince kesiliyor,ancak normal AUTO'ya çekince tekrardan hızlı ve fazla şekilde buğu yapıyor.Aynı zamanda acayip kötü koku ve nem yapıyor.İlk başta yıkamadan sonra paspasları ıslak bıraktılar zanettim ancak bir sonraki yıkamada şahsen ben kuruttum,durum hala aynı.Bundan 1-2 ay önce antifriz uyarısı vermişti,ancak çok yattığı (1 ayda 50km) için intercoolerın su çektiğini düşündüm,ekleme yaptım bir daha uyarı vermedi.Antifrizde çok bir farklılık sezemedim,minimum değerin 0,5 santim yukarıda.Peder beyin tahmini antifrizin musluklardan sızıp kabinin alt kısmını ıslatıp aşağıdan aşağıdan nem yaptığı.Motorsal bir sıkıntı yok performans kaybı,sıcaklık vs.Bugün 2500 3000 devir ortalama 140 km/sa hızla giderken 5 6 dakikada bir buğu önlemek için klimayı HI'da cama verdim,en son yol sonunda açtığımda inatla buğu gitmedi,üstüne bir de fazladan buğu yaptı.Pazartesi günü servise götüreceğim ancak aklımdaki soru işaretleri çözülmedi.Varsa bir fikriniz paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler,sağolun .