2024 model Yeni ( makyajlı ) T-Cross aldık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hosmyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayirli olsun gule gule kullanin. Yeni aracta bu kadar takviye cihazi neden kullaniyorsunuz?

Teşekkürler.

Takviye cihazını bir gün bir yerde lazım olur diye aldım.

3 tane araç var.

Biri aktif kullanılıyor, diğer ikisi 3 - 4 ayda bir kullanılıyor, uzun süreler garajda yatıyor.

Bu nedenle ikisi devamlı şarja takılı duruyor.

Yeni aracı da arada bir şarja takıyorum, çünkü aktif kullanılsa da devamlı kısa mesafe kullanım yapılıyor.

24.png

27.png

.

70 lerde bursaya fabrika kurup

Düdük İtalya / fransa arabalarını bu millete araba diye yutturanları tebrik edelim

Ascona
Kadett
Record
Omega

Bir zamanlar "opel" diye bi araba vardı

@hosmyy hayırlı olsun. Memnun olduğunuz üründen devam etmek her zaman iyidir.
Black decker için bahsettiğiniz elektrik kesintisi sonrası yeniden başlama olayı daha önce de dediğim gibi en küçük 70ah destekleyen cihazda var.

Yeni oyuncaklar da gayet iyi görünüyor.
Takviye cihazının kapasitesi tam olarak kaç miliamper?

Bir de tavsiye olarak kaputu açınca kabloyu sileceklerin yanından ya da kaput menteşesine yakın yerlerden girdirirseniz boya üzerinde kablo olmamış olur.

@hosmyy hayırlı olsun. Memnun olduğunuz üründen devam etmek her zaman iyidir.
Black decker için bahsettiğiniz elektrik kesintisi sonrası yeniden başlama olayı daha önce de dediğim gibi en küçük 70ah destekleyen cihazda var.

Yeni oyuncaklar da gayet iyi görünüyor.
Takviye cihazının kapasitesi tam olarak kaç miliamper?

Bir de tavsiye olarak kaputu açınca kabloyu sileceklerin yanından ya da kaput menteşesine yakın yerlerden girdirirseniz boya üzerinde kablo olmamış olur.

2000 Amperi Miliampere çevirince , sanırım 2 milyon mA yapıyor.

.

2000 Amperi Miliampere çevirince , sanırım 2 milyon mA yapıyor.

.
O galiba anlık verdiği güç. Benim merak ettiğim standart powerbank gibi USB bağlantısı yaparak bir telefon kaç defa şarj olur? (10.000 mah 20.000 mah gibi)

Şimdi gördüm cihazın arkasında yazıyormuş. 56wh görünüyor galiba 11.200 mah yapıyor.

Son düzenleme:

Geri