multimedia komple değişmiş, geçenlerde yakından inceledim, standart 8inç ekran gibi değil daha küçük ve tuşlar tek tarafta toplanmış, yakından bakınca belli oluyor küçük olduğu. boyutunu bilmiyorum hissiyatı böyleydi ama.Hayırlı olsun. Kazasız keyifli sürüşler.
Multimedyada arayüzde ufak değişiklik mi oldu? Ayarlarından donanım ismi-yazılım numarasına bakabilir misiniz?
Katalog da sanki 8inç yazıyordu. Muhtemelen çerçeve büyük olunca küçükmüş gibi his uyandırıyordur.multimedia komple değişmiş, geçenlerde yakından inceledim, standart 8inç ekran gibi değil daha küçük ve tuşlar tek tarafta toplanmış, yakından bakınca belli oluyor küçük olduğu. boyutunu bilmiyorum hissiyatı böyleydi ama.
yazılımı farklıdır büyük ihtimalle , arayüzde ufak tefek farklıdır.
Bu sanki 2018 motoru gibi. Ruhsatta muhtemelen harf dizisi mevcuttur.Ruhsatta herhangi bir ibare göremedim motor kodu ile alakalı.
Almanya yedek parça sitelerinde 1.0 Tsi 85 kW olanların motor kodu DHSC, DKJA, DKRF olarak görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 74001
8 activ info display yazıyor, kadranı kastediyorKatalog da sanki 8inç yazıyordu. Muhtemelen çerçeve büyük olunca küçükmüş gibi his uyandırıyordur.