gokhan_ertastr
Üye
Hayırlısı olsun
Bilgi..@Utku87
Peki kendi aracınızda ilandaydı sanırım.(Golf)
Piyasayı kokladınız !?
Hanya konya nedir ?
Aracınıza ne fiyat biciyorlar teklif ediyorlar?
Yazılan fiyatlar mı gercek , teklifler mi ?
Hocam benim golf için 1125 aldığım en iyi teklif. Genel teklifler çevremden 1-1.1 arası daha sarı siteye koymadım. Sonuç olarak gerçek fiyat, satışın gerçekleştiği fiyat olacak eğer audi işi kesinleşirse yarın kendi aracımıda sarı siteye koyup aldığım en iyi teklife vermeyi düşünüyorum. Tahminimde aracın 1150-1200 aralığında satılacağı. Gerçek piyasayıda aracı satarsam size net olarak söyleyebilirim.@Utku87
Peki kendi aracınızda ilandaydı sanırım.(Golf)
Piyasayı kokladınız !?
Hanya konya nedir ?
Aracınıza ne fiyat biciyorlar teklif ediyorlar?
Yazılan fiyatlar mı gercek , teklifler mi ?
Öncelikle tüm arkadaşlara değerli fikirleri için teşekkür ederim.
Olayı detaylandırayım, aracın ön tampon plaka altı krılmış sadece resimler mevcur, servis faturası mevcut değişen parçalar tampon üzerinde yer alan sensörler radar sensör park sensör vs. Radyatör, ön panel soğutucu sıvılar vs. 120k hasar kaydı, araç 20 binde ve far grubunda vs hiç birşey yok kaza resmide servis faturasıda mevcut. Ben araç alınabilir gibi düşünüyorum şu an yarın sabah kesin bir sonuca bağlamış olacağım. zaten 2022 advance + konfor+ premium paketli bir araç bu km de hasarsız olsa 1700 bile iyi rakam şu piyasada. Aracın kaput şase podye motor çamurluklarda hiç bir şey yok hatasız boyasız yani bakalım umarım sorun yaşamam.
Bende şaşırdım ilk gördüğümde yetkili servis faturası.Dediğin şeyler bu kadar büyük bir rakam nasıl tutmuş fatura da görüyorsan sorun yok aslında ama şaşırtıcı rakamlar...
Bende şaşırdım ilk gördüğümde yetkili servis faturası.
Faturadaki en sol kısımdaki parça kodları gözüken bir resim var mı.? Açıkçası bir köpek çarpması ile ön panelin falan değişmesi kuşku uyandırıyor, parça kodlarından en azından parçanın tam olarak ne olduğu anlaşılır, peki neden zaten parçaların adları yanında yazıyor diyebilirsiniz ancak bu tip parçalarda hatalı kelimeler (ifadeler) çok yaşanıyor, Misal Ford araçlarda (ön panel) dedikleri aslında ön tampon demiri (ön travers) olduğunu çok gördüm, travers -> şaşi kollarına bağlı bir parçadır, bu tip bir şey varsa olay başka bir boyuta taşınır,Bende şaşırdım ilk gördüğümde yetkili servis faturası.
Önemsiz olduğunu düşünerek eklememiştimFaturadaki en sol kısımdaki parça kodları gözüken bir resim var mı.? Açıkçası bir köpek çarpması ile ön panelin falan değişmesi kuşku uyandırıyor, parça kodlarından en azından parçanın tam olarak ne olduğu anlaşılır, peki neden zaten parçaların adları yanında yazıyor diyebilirsiniz ancak bu tip parçalarda hatalı kelimeler (ifadeler) çok yaşanıyor, Misal Ford araçlarda (ön panel) dedikleri aslında ön tampon demiri (ön travers) olduğunu çok gördüm, travers -> şaşi kollarına bağlı bir parçadır, bu tip bir şey varsa olay başka bir boyuta taşınır,
Köpeğe çarpmanın etkisiyle aracın kontrolünü kaybedip refüj e girmiş olabilir, sonuçta kazayı yapan sürücünün “kadın olduğunu” hesaba katmak gerek..!!
Bir de araçta herşey değişmiş ise onarım/tamire gönderilen parçalar neler bir liste/makbuz/fatura vs.. varsa öğrenmeniz iyi olur, çünkü onarım yapılan parçalar bilinenin aksine sadece plastik parçalardan ibaret değildir. Sac/metal/demir gibi pek çok parça sigorta şirketinin bağlı olduğu onarım merkezlerinde tamiri yapılıyor. Bu devirde kimseye güvenmeyiniz.. ekpertizciler bile artık işi bakkal dükkanı gibi ticarethane mantığına dönmüşler, çoğu bilindik firma franchising e döndüler, adı duyulmuş yere gittim diyee düşünüyorsun içerde aracı kontrol eden 20 yaşında çocuklar kontrol ediyor.
Tampon taşıyıcı diye belirtilen tampon demiri. Bu ciddi bir sorun mudur?Dediğin şeyler bu kadar büyük bir rakam nasıl tutmuş fatura da görüyorsan sorun yok aslında ama şaşırtıcı rakamlar...
Tampon taşıyıcı diye belirtilen tampon demiri. Bu ciddi bir sorun mudur?
Tam tahmin ettiğim gibi ;Önemsiz olduğunu düşünerek eklememiştim
Kaza resmi.
Aracın şasesi bağlı olduğunu biliyorum @forzaGilles belirtmiş...
Hatta madem alacaksın bilgide vermiyorlar ise aracı sağlam firmalar var baktır daha net olur bizim tahminlerimin düşüncelerimiz yazdıklarımız bir yere kadar...