Yeni aracım 34YOL64

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zulalyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dün itibari ile severek kullandığım aracımı farklı bir alanda yatırım amaçlı satmış bulunmaktayım yeni sahibine hayırlı olsun.Bakalım zaman neyi göstercek
Hayırlısı olsun.

İlana koyduktan sonra hızlıca sattınız sanırım. Bayram önü diye piyasa açıldı diyenler var.

Hayırlısı olsun.

İlana koyduktan sonra hızlıca sattınız sanırım. Bayram önü diye piyasa açıldı diyenler var.
Yok hocam hızlı satış falan yok ederinin altında gidiyor kurumsal firmaların verdigi rakamın bir tık üstü gitti.ekstra donanım olmasaydı o fiyatlara asla gitmezdi

2018 1.6 tdi dsg golf highline arcımı satıp 37000 km de 1.5 tsi dsg 2020 tiguan life araç ile tekrar forumdayım .1050 km ilk şehir dışı sürüşümü gerçekleştirdim genel olarak aracın performasını ve yakıtını beğendim.İç kalite olarak zaten golfe yakın bir araç .Yakıt olarak 1050 km yolda 60 lt benzin harcadı.Donanım olarak tek arayacağım sunroof olacağını düşünüyorum.Kalan donanımları zaten önümüzdeki pazar gününden itibaren sırayla tamamlayacağım.Yaptığım uygulamaları buradan paylaşacağım.
İyi forumlar…
Hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim bartından sevgiler zülal hocam

Hayırlı uğurlu olsun uzaktan takipteydim araca yaptıklarınızı yeni sahibine hayırlı olsun

Dün itibari ile severek kullandığım aracımı farklı bir alanda yatırım amaçlı satmış bulunmaktayım yeni sahibine hayırlı olsun.Bakalım zaman neyi göstercek
@zulalyol hayırlı olsun ilerde daha iyisi nasip olur inşallah, aracınızın donanımı gayet iyiydi alan kişi severek kullanacağından hiç şüphem yok .

Geri