Eğer OEM ya da OEM kalitesinde cihazlar arıyorsan yukarıda verilen yanıtlar sana destek olur. Ama yok OEM şart değil ben daha çok özellik daha uygun fiyat istiyorum diyorsan MyNavin marka 10.1" cihaz kullanıyorum tavsiye ederim. Setin içinde kamera da var. Netflix, YouTube vs çok rahat çalışıyor. İnternet paylaşman yeterli. Kablosuz carplay ve android auto da var. Mirrorlink ile tel yansıtma da var. Ram 8 gb hafıza 16 gb işlemcisi de samsung Exynos Auto V920. Çok güçlü işlemci. Çevrimdışı harita desteği içinde var. Güncellemeleri de haftalık alıyor 1 yıldır kullanıyorum. Aynı zamanda Yandex ya da google gibi istediğin android haritayı yükeleyebilirsin. Hemen hemen tüm android uygulamalar da çalışıyor.
Ekran 1080p gönül isterdi ki 2k olsun ama 10.1" için yeterli. Oled ekran zaten renkler vs canlı. Ön cam mat laptop ekranı gibi parmak izi konusunda bir tık başarısız ama güneşte vs yansıma sıfır denebilir. Ses seviyesi de gayet iyi stok hoparlörlerimle kullanıyorum spotify en iyi kalite seçimi ile benim için fazlasıyla yeterli.
Araç bilgisayarını ve tüm orijinal multimedya özelliklerini de destekliyor. Ambiyans aydınlatması ayarları da dahil. Kodlama da istemedi. Tak çalıştır sistem. Orijinal park asistanı (çizgiler vs) destekliyor kullanıyorum. Ben geçen sene aldım sıfır şekilde 6000 TL fiyatı vardı. Şimdi fiyatını bilmiyorum ama aşırı pahalı değildir sonuçta aftermarket ürün.