Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Navigasyon ile tabela tanımanın ne alakası var onu anlamadım, zaten tabela okuma adı üstünde tabelayı kamera görüp okuyor ve ekrana bilgisini atıyor.
Eskiden navigasyonlu araçlarda direkt haritadan alırdı hız bilgisini ama genelde de hep yanlış gösterirdi.
GSR2 ile gelen standartta ön kameradan okuyup göstergeye atması gerekiyor.
Clio aracımda navigasyon olmadığı halde her tabelayı ekranıma atıyor mesela. VW nin TR gelen araçlarında bir eksik var o konuda, güncelleme vs ile düzelir belki.

Aracınıza navigasyon şuan için yapılamaz diye düşünüyorum çünkü SFD2 denilen bir bileşen koruma yazılımı var, yapılsa dahi anten, ünite, değişimi isteyebilir ve oldukça tuzlu olacaktır yapan yerlerde de.
Bahsettiğiniz şey eskiden de navigasyondan alırdı ibaresini hale wolkvagen yetkili servislerin ağzında duyduğum için araştırmaya başladım kimileri sizin dediğiniz gibi yazılım ile kameradan çözülür diyor kimileri de aynı mantıkta navigasyon ile eşdeğer çalıştığını söylüyor. Ama şu sfd2 muhabbeti biran önce çözülmesi gerekiyor anladığım kadarıyla..

Tabela okumanın navigasyonla alakası var. Yanlış bilgi vermeyin. O kısıtlı uyarısının sebebi navigasyon olmaması zaten. Örnek verirsem daha iyi anlayabilirsin. Örneğin Tem otoyoluna giriş için gişelere yaklaşıyorsun. Gişelerde 30 hız limiti tabelası var. Araç kamerası bu tabelayı okuyor ve sana hız limiti 30 olarak kadranda gösteriyor. Ancak sen tem otoyoluna giriş yaptığında hız limiti 130 olmasına rağmen araç hala 30 göstermeye devam ediyor. Ta ki başka bir tabela görene kadar o 30 kadranda kalıyor. Ancak navigasyon varsa gps sinyalinden tem otoyoluna girdiğini görüyor ve navigasyon veri tabanındaki tem otoyolu hız limiti 130 bilgisini alıp kadrana o bilgiyi getiriyor. Yani sen tem otoyolundayken hız limitini 30 olarak görmüyorsun. Navigasyon yoksa bu sistem gördüğünü okuduğu için kısıtlı uyarısı alıyorsun. Umarım şimdi netleşmiştir.
Peki bu araçta kadran ve multimedya sisteminde değişikliğe gitmeden navigasyon sistemini çalıştırabilir miyim?

Mib 3 Prehler için online olmadan bileşen koruma ve aktivasyonunu yapıyorum yardımcı olurum.

Selamlar, aracım 2021 passat üzerinde mib3 preh ünite var obd üzerinden wireless carplay ve wifi yı aktif ettim artık menüde wifi seçeneği çıkıyor lakin açamıyorum wireless carplay kullanabilmek için tek yapmam gereken gps anteni bağlamak değil mi.

Selamlar, aracım 2021 passat üzerinde mib3 preh ünite var obd üzerinden wireless carplay ve wifi yı aktif ettim artık menüde wifi seçeneği çıkıyor lakin açamıyorum wireless carplay kullanabilmek için tek yapmam gereken gps anteni bağlamak değil mi.
İyi kaliteli bir gps anteni bağlayın sorun çözülür

GPS anteni şart.

Mib 3 Prehler için online olmadan bileşen koruma ve aktivasyonunu yapıyorum yardımcı olurum.
Hocam yerin nerde ve kaça yapıyorsun preh leri
Birlesen koruma kaldıracak ve tak çalıştır şeklinde olacak cihaz
Ve aynı işlemi mib3 Lg ünitede de yapilacak LG yi de kaça yapıyorsun?

GPS anteni şart.
hocam kaliteli GPS anteni linki biliyorsanız atabilir misiniz ben bulamadım maalesef.
Ayrıca GPS anteni taktığımda vcds üzerinden navigasyonu aktif edebilir miyim?
Araç 2020 yeni logo passat ancak ünitenin lg mi preh mi olduğuna henüz bakamadım.

Bu parça kodlarında LG ünite de var. Sizdeki cihazlar LG ise evet olabilir. Parçacılar üzülecek ama preh için bileşen koruma iptal tak çalıştır bir şekilde olmaz. Araç üzerinde zaten takılı olan bileşen koruması kaldırılmış ünitenin fonksiyonlarını açarım. Parça kodu önemli değil. Preh olması yeterli.
Hocam 2019 2020 eski logo H12 kodlu araçların ünitelerinde ne gibi bir fark var ki kablosuz CarPlay ekstra bir işleme gerek kalmadan kodlama ile açılıyor?

Hocam 2019 2020 eski logo H12 kodlu araçların ünitelerinde ne gibi bir fark var ki kablosuz CarPlay ekstra bir işleme gerek kalmadan kodlama ile açılıyor?
152 ve 156 sürüm yazılımla ilgili, konum bilgisine ihtiyaç duymadan sadece kodlama ile açilabiliyor.

Ama 278 ve üstü sürüme güncelleme yaparsanız. Gps anteni takmadan kablosuz aktif olmuyor.

152 ve 156 sürüm yazılımla ilgili, konum bilgisine ihtiyaç duymadan sadece kodlama ile açilabiliyor.

Ama 278 ve üstü sürüme güncelleme yaparsanız. Gps anteni takmadan kablosuz aktif olmuyor.
Anladığım kadarıyla 2020 öncesi araçları güncellediğimiz zaman iptal olacak kablosuz carplay.

Anladığım kadarıyla 2020 öncesi araçları güncellediğimiz zaman iptal olacak kablosuz carplay.
Ben 152 ve 156 dan 324 versiyona çok güncelleme yaptim. Ama gps anten montaji, navigasyon ve kablosuz aktivasyonu yaptığım için cok dikkat etmedim.

Emin değilim belki kapanabilir...

Geri