Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mib3 365035832H Preh içinde geçerli mi?

GPS antenimin elime ulaşmasını bekliyordum. Takıp ondan sonra OBDeleven ile kodlamalarını yapıp kablosuz carplay android auto açacaktım.

GPS antensiz bazı durumlarda wireless da kopma olmaz mı?
Samet istanbula yolun düşerse, Gps anteni takmadan, torpidoyu bile açmadan. Sana kablosuzu aktif edicem. Birde sana avrupa harita yüklerim. Arabayla avrupaya gidersin :)))

Samet istanbula yolun düşerse, Gps anteni takmadan, torpidoyu bile açmadan. Sana kablosuzu aktif edicem. Birde sana avrupa harita yüklerim. Arabayla avrupaya gidersin :)))
İnşallah abicim.

Kardeşimgil orda yaşıyor ama Tiguanın şu sıralar oraya gitmesi zor. Antalya da nispeten sıcakta takılıyor 😅 Onların araç VAG grubu olsa ilk onlara açtırırdım. Şu an İstanbul belirsiz olsa da nasip diyelim.

GPS antenim bu hafta gelecek. Kablosuzu aktif edeyim de artık gps siz hale çevirmeye veya dahili navigasyon için gelirim. 🤗

Almanyaya vize çıkarsa gitme isteğim var ama uçakla 😅

3G5035820B
3G5035820M
Bunlarda acabilirmisin? Birlesenkorumayi kaldirip tak calistir sekilde yapabilirmisin
Bu parça kodlarında LG ünite de var. Sizdeki cihazlar LG ise evet olabilir. Parçacılar üzülecek ama preh için bileşen koruma iptal tak çalıştır bir şekilde olmaz. Araç üzerinde zaten takılı olan bileşen koruması kaldırılmış ünitenin fonksiyonlarını açarım. Parça kodu önemli değil. Preh olması yeterli.

Son düzenleme:
Bu parça kodlarında LG ünite de var. Sizdeki cihazlar LG ise evet olabilir. Parçacılar üzülecek ama preh için bileşen koruma iptal tak çalıştır bir şekilde olmaz. Araç üzerinde zaten takılı olan bileşen koruması kaldırılmış ünitenin fonksiyonlarını açarım. Parça kodu önemli değil. Preh olması yeterli.
Preh hocam LG olsaydı çoktan açtırdıydım bendeki cihazlar ın zaten bütün fonksiyonları açık zaten konturol edip aldım benim için bilesen korumanın kaldırılması önemli kaldırılmazsa başka araçta calısmaz

Geri