Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynen bende depoyu bekliyor bu uniteler
Daha uzun surer bunlarin acilmasi bence
Şuan vagcomcuların eline geçen çözümde aylar önce cp off testleri yaptık. Ama başarılı olamadık. emmc çözümünde oluyor diye duydum. Ama emmc sökecek ekipman yok, o yüzden bulaşmadim.

Mib3 365035832H Preh içinde geçerli mi?

GPS antenimin elime ulaşmasını bekliyordum. Takıp ondan sonra OBDeleven ile kodlamalarını yapıp kablosuz carplay android auto açacaktım.

GPS antensiz bazı durumlarda wireless da kopma olmaz mı?
Samet istanbula yolun düşerse, Gps anteni takmadan, torpidoyu bile açmadan. Sana kablosuzu aktif edicem. Birde sana avrupa harita yüklerim. Arabayla avrupaya gidersin :)))

Hocam sendeki unite kodlamayla kablosuz carpley su an acilabiyor sana bir gps anneni lagzim Senin durum bu

Bu hafta geliyor gps anten. Arkadaş yazmışken yine de sorayım dedim. Ünite dünyasında gelişme olabiliyor.

Samet istanbula yolun düşerse, Gps anteni takmadan, torpidoyu bile açmadan. Sana kablosuzu aktif edicem. Birde sana avrupa harita yüklerim. Arabayla avrupaya gidersin :)))
İnşallah abicim.

Kardeşimgil orda yaşıyor ama Tiguanın şu sıralar oraya gitmesi zor. Antalya da nispeten sıcakta takılıyor 😅 Onların araç VAG grubu olsa ilk onlara açtırırdım. Şu an İstanbul belirsiz olsa da nasip diyelim.

GPS antenim bu hafta gelecek. Kablosuzu aktif edeyim de artık gps siz hale çevirmeye veya dahili navigasyon için gelirim. 🤗

Almanyaya vize çıkarsa gitme isteğim var ama uçakla 😅

3G5035820B
3G5035820M
Bunlarda acabilirmisin? Birlesenkorumayi kaldirip tak calistir sekilde yapabilirmisin
Bu parça kodlarında LG ünite de var. Sizdeki cihazlar LG ise evet olabilir. Parçacılar üzülecek ama preh için bileşen koruma iptal tak çalıştır bir şekilde olmaz. Araç üzerinde zaten takılı olan bileşen koruması kaldırılmış ünitenin fonksiyonlarını açarım. Parça kodu önemli değil. Preh olması yeterli.

Son düzenleme:
Bu parça kodlarında LG ünite de var. Sizdeki cihazlar LG ise evet olabilir. Parçacılar üzülecek ama preh için bileşen koruma iptal tak çalıştır bir şekilde olmaz. Araç üzerinde zaten takılı olan bileşen koruması kaldırılmış ünitenin fonksiyonlarını açarım. Parça kodu önemli değil. Preh olması yeterli.
Preh hocam LG olsaydı çoktan açtırdıydım bendeki cihazlar ın zaten bütün fonksiyonları açık zaten konturol edip aldım benim için bilesen korumanın kaldırılması önemli kaldırılmazsa başka araçta calısmaz

Preh hocam LG olsaydı çoktan açtırdıydım bendeki cihazlar ın zaten bütün fonksiyonları açık zaten konturol edip aldım benim için bilesen korumanın kaldırılması önemli kaldırılmazsa başka araçta calısmaz
Sizin yer neresi, kaç tane ünite için cp off yaptırmak istiyorsunuz.

2024 model golf 8.5 impression aracımda navigasyon yüklü olmadığı için trafik levha okuma çalışmıyor. Bayi ile görüştüm ön kameradan ve navigasyon destekli olarak çalışıyormuş sistem. Aracıma navigasyon sistemini yükleyebilir miyim? Sistem bilgilerim bu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_5121.jpeg
    IMG_5121.jpeg
    183.1 KB · Görüntüleme: 23
2024 model golf 8.5 impression aracımda navigasyon yüklü olmadığı için trafik levha okuma çalışmıyor. Bayi ile görüştüm ön kameradan ve navigasyon destekli olarak çalışıyormuş sistem. Aracıma navigasyon sistemini yükleyebilir miyim? Sistem bilgilerim bu şekilde
Navigasyon ile tabela tanımanın ne alakası var onu anlamadım, zaten tabela okuma adı üstünde tabelayı kamera görüp okuyor ve ekrana bilgisini atıyor.
Eskiden navigasyonlu araçlarda direkt haritadan alırdı hız bilgisini ama genelde de hep yanlış gösterirdi.
GSR2 ile gelen standartta ön kameradan okuyup göstergeye atması gerekiyor.
Clio aracımda navigasyon olmadığı halde her tabelayı ekranıma atıyor mesela. VW nin TR gelen araçlarında bir eksik var o konuda, güncelleme vs ile düzelir belki.

Aracınıza navigasyon şuan için yapılamaz diye düşünüyorum çünkü SFD2 denilen bir bileşen koruma yazılımı var, yapılsa dahi anten, ünite, değişimi isteyebilir ve oldukça tuzlu olacaktır yapan yerlerde de.

Tabela okumanın navigasyonla alakası yok.

Dışarda tabela okuması illa ki açılır ama aracınız şu an garantili ve yeni yazılım güncellemeleri geleceği için açılan tabela okumanın silinme/kapanma durumu olabilir. Garanti sonuna doğru dışarda yaptırılması mantıklı olur.

Tüm 2024 modellerde herkes de tabela okuma sistemi hata veriyor. ID4 lerde bazen çalışıyor.

Online yetkim var benim. Taktığım araçta önce bileşen koruma kaldırıp sonra aktivasyonunu yapıyorum.

Tabela okumanın navigasyonla alakası yok.

Dışarda tabela okuması illa ki açılır ama aracınız şu an garantili ve yeni yazılım güncellemeleri geleceği için açılan tabela okumanın silinme/kapanma durumu olabilir. Garanti sonuna doğru dışarda yaptırılması mantıklı olur.

Tüm 2024 modellerde herkes de tabela okuma sistemi hata veriyor. ID4 lerde bazen çalışıyor.
Tabela okumanın navigasyonla alakası var. Yanlış bilgi vermeyin. O kısıtlı uyarısının sebebi navigasyon olmaması zaten. Örnek verirsem daha iyi anlayabilirsin. Örneğin Tem otoyoluna giriş için gişelere yaklaşıyorsun. Gişelerde 30 hız limiti tabelası var. Araç kamerası bu tabelayı okuyor ve sana hız limiti 30 olarak kadranda gösteriyor. Ancak sen tem otoyoluna giriş yaptığında hız limiti 130 olmasına rağmen araç hala 30 göstermeye devam ediyor. Ta ki başka bir tabela görene kadar o 30 kadranda kalıyor. Ancak navigasyon varsa gps sinyalinden tem otoyoluna girdiğini görüyor ve navigasyon veri tabanındaki tem otoyolu hız limiti 130 bilgisini alıp kadrana o bilgiyi getiriyor. Yani sen tem otoyolundayken hız limitini 30 olarak görmüyorsun. Navigasyon yoksa bu sistem gördüğünü okuduğu için kısıtlı uyarısı alıyorsun. Umarım şimdi netleşmiştir.

Tabela okumanın navigasyonla alakası var. Yanlış bilgi vermeyin. O kısıtlı uyarısının sebebi navigasyon olmaması zaten. Örnek verirsem daha iyi anlayabilirsin. Örneğin Tem otoyoluna giriş için gişelere yaklaşıyorsun. Gişelerde 30 hız limiti tabelası var. Araç kamerası bu tabelayı okuyor ve sana hız limiti 30 olarak kadranda gösteriyor. Ancak sen tem otoyoluna giriş yaptığında hız limiti 130 olmasına rağmen araç hala 30 göstermeye devam ediyor. Ta ki başka bir tabela görene kadar o 30 kadranda kalıyor. Ancak navigasyon varsa gps sinyalinden tem otoyoluna girdiğini görüyor ve navigasyon veri tabanındaki tem otoyolu hız limiti 130 bilgisini alıp kadrana o bilgiyi getiriyor. Yani sen tem otoyolundayken hız limitini 30 olarak görmüyorsun. Navigasyon yoksa bu sistem gördüğünü okuduğu için kısıtlı uyarısı alıyorsun. Umarım şimdi netleşmiştir.

2024 öncesi araçlarda 2Q0 kameralılarda tabela okuma yine navi den mi destek alıyor?

Genel olarak tüm Vagcom işlerini yapıyor musunuz yoksa daha çok multimedya ilgili kodlamaları mı ?

Genel olarak sabit bir yeriniz var mı, uzaktan mı işlem sağlıyorsunuz ? (Forumdan bir şey açtırmak isteyen olursa sizinle anlaşmaları halinde)

Geri