Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LG veya Preh iki cihaza da aktivasyon yapabiliyorum. Preh cihazlara uzaktan işlem yapabilirim. LG olanlarda cihaza erişim gerekli. Dileyen ulaşabilir. VW, Seat, Skoda fark etmez. Elimde hazır tak çalıştır durumda çok sayıda LG cihaz var. Dileyen, hızlı olması açısından, hazır cihazlarla değişim yaparak da aktivasyonlu halde kullanabilir.

Golf 8 impression icin kablosuz acma imkani mevcut mudur? Tesekkurler
Mevcut cihazın yazılım sürümü nedir? Menüye basılı tutup yazılım güncelleme/sürümler seçeneğini seçin. MIB3 ise cihaz kırmızı mühendislik menüsünde yeniden başlar. Orada version information menüsünde sürüm yazar. MIB2 ise yeniden başlamadan ekranda direkt yazar. MOI3_EU_VW_R8410L gibi bir değer yazar. Paylaşırsanız kontrol edip bilgi verebilirim.

Bu cihazlar GPS yayınını telematic modülünden alıyor. Antene gerek yok.

Mib3 365035832H Preh içinde geçerli mi?

GPS antenimin elime ulaşmasını bekliyordum. Takıp ondan sonra OBDeleven ile kodlamalarını yapıp kablosuz carplay android auto açacaktım.

GPS antensiz bazı durumlarda wireless da kopma olmaz mı?

@yusufdincer hocam 3v0035816 preh cihaza aktivasyon cp kaldirma yapabilir misin? Bir de aracta telematic var. Yine de cihazla telematic arasina bir kablo cekmek gerekir mi?

Mib3 365035832H Preh içinde geçerli mi?

GPS antenimin elime ulaşmasını bekliyordum. Takıp ondan sonra OBDeleven ile kodlamalarını yapıp kablosuz carplay android auto açacaktım.

GPS antensiz bazı durumlarda wireless da kopma olmaz mı?
GPS anteninin wireless carplay ile hiçbir alakası yok ki. Sadece GPS yayını için o. Carplay açık değilse obdeleven ile sadece kodlayarak carplay açamazsın. Kablosuz carplay telematic modülü veya gps anteni olmadan da çalışır. Preh ünitelerin carplay ve navigasyon aktivasyonunu ben yapıyorum.

Geri