KS KS Vagger_Boy Katılımcı Üye Katılım 27 Eki 2022 Mesajlar 1,323 Tepkime puanı 1,102 Konum Ankara İsim Ozan Araç Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus 23 Tem 2024 #61 HONEY dedi: @Vagger_Boy mat krom cok yakismis O sari civciv modeli ne desem bilememistim Özelden atiyorum icimde kalmasin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
HONEY dedi: @Vagger_Boy mat krom cok yakismis O sari civciv modeli ne desem bilememistim Özelden atiyorum icimde kalmasin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
thelordof Katılımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 2,006 Tepkime puanı 756 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 23 Tem 2024 #62 Benim araçda fabrikasyon ama sol taraf köe nokta ışığı dışarıya birazcık çıkık. Parmak takılıyor hafif. Sağ tarafta sorun yok. Bastırınca düzelir mi yoksa garantiye yetkili servise göstereceğim. Alındığından beri aynı.
Benim araçda fabrikasyon ama sol taraf köe nokta ışığı dışarıya birazcık çıkık. Parmak takılıyor hafif. Sağ tarafta sorun yok. Bastırınca düzelir mi yoksa garantiye yetkili servise göstereceğim. Alındığından beri aynı.
KS KS Vagger_Boy Katılımcı Üye Katılım 27 Eki 2022 Mesajlar 1,323 Tepkime puanı 1,102 Konum Ankara İsim Ozan Araç Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus 23 Tem 2024 #63 thelordof dedi: Benim araçda fabrikasyon ama sol taraf köe nokta ışığı dışarıya birazcık çıkık. Parmak takılıyor hafif. Sağ tarafta sorun yok. Bastırınca düzelir mi yoksa garantiye yetkili servise göstereceğim. Alındığından beri aynı. Genişletmek için tıkla ... Ayna kapağını söküp bakabilirsiniz hocam takılıp çıkarılması basit bir parça sizlerde silikonlu değil tırnaklı geçmelidir bu parça diye düşünüyorum
thelordof dedi: Benim araçda fabrikasyon ama sol taraf köe nokta ışığı dışarıya birazcık çıkık. Parmak takılıyor hafif. Sağ tarafta sorun yok. Bastırınca düzelir mi yoksa garantiye yetkili servise göstereceğim. Alındığından beri aynı. Genişletmek için tıkla ... Ayna kapağını söküp bakabilirsiniz hocam takılıp çıkarılması basit bir parça sizlerde silikonlu değil tırnaklı geçmelidir bu parça diye düşünüyorum
thelordof Katılımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 2,006 Tepkime puanı 756 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 23 Tem 2024 #64 Vagger_Boy dedi: Ayna kapağını söküp bakabilirsiniz hocam takılıp çıkarılması basit bir parça sizlerde silikonlu değil tırnaklı geçmelidir bu parça diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Neyse serviste gösteririm. Garanti varken riske atmayayım.
Vagger_Boy dedi: Ayna kapağını söküp bakabilirsiniz hocam takılıp çıkarılması basit bir parça sizlerde silikonlu değil tırnaklı geçmelidir bu parça diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Neyse serviste gösteririm. Garanti varken riske atmayayım.