2 sene golf 7 kullandım sonrasında 2023 mayıs ayında cupra aldım 2023 kasım ayında beş takla atarak perte çıkardım. Hiç airbag açmadı. Tekrar golf8 rline ile devam ediyorum. Sürüş güvenlik önlemleri çok fazla direksiyona ve frene müdehale ediyor buda biraz yakıtı arttırıyor. Cupra ile geçirdiğim süreçte araç çok yeniydi servis personelinin bilgisi hiç yoktu. Her arıza 2 hafta serviste incelendi, sunroof paneli aracı uzun süre güneşte bırakırsan çalışmıyordu. Harita hayalete yansımıyor takılıyordu. Full deri koltuklar kilolu olmasan bile ortalama 2 ay kullanımda deri üzerinde izler oluşuyor ve koltuğun sol desteklerinde katlanma izleri oluşuyordu. Premium adında satılan aslında premium olmayan bir araç. Arkasının torsiyon olması çok kötü ama bu fiyata mecbur öyle. Gelelim garanti harici serviste yapılan ücretli işlemlere. Örnek veriyorum serviste tampon söküldü faturada bu işçilik 50 birim, 1 birim işçilik volkswagen markasında yapılırsa birim işçilik fiyatı 1 lira ise cupra aracımız işçilik fiyatı 1.5 tl çünkü araç PREMİUM audi markasi ile aynı işçilik uygulanıyor.