Multijet motor+manuel şanzumanSırf manuel diye egea almayı düşündüm
Bu ikisi bi arabanın %50 lik kısmını olusturuyorsa geriye kalan %50 lik kısım görmezden gelinip alınabilir.
Multijet motor+manuel şanzumanSırf manuel diye egea almayı düşündüm
Peki şişen fiyatlara inanmayın diyorsunuz, yani öneriniz nedir? Ne olabilir daha sonrasında size samimi gelmeyen fiyatların bu kadar şişmesi mi, yoksa düşeceğini mi düşünüyorsunuz?@metinkar hocamıza soralım
2023 ekimde life golfü kaça aldı?
Üzerine 8 ay geçti
Life golfü şu aralar kactan veriyolar
Neyse ben yazayım
1450 ye aldı
Mayısta 1650 ye bayilerde life golf var /vardı
Life golf için 8 ayda 200 bin şişen fiyat varken
A3 de , rline golfte 500-600 bin şişen fiyatlara inanmayınız.
Belki abartılı gelecek ama 1.3 multijet egea dan şehir içinde aldığım zevki başka hiçbir arabadan almadım.Multijet motor+manuel şanzuman
Bu ikisi bi arabanın %50 lik kısmını olusturuyorsa geriye kalan %50 lik kısım görmezden gelinip alınabilir.
Haklısınız.Oylamaya katılan 30 kişi ?
2200 e ben rline golf alırım demis.
Cupra leon alırım diyenler 23 kişi
Siz 1710 a cupra leon almışsız.
Ben bayide varsa ve 2100 e bırakıyolarsa cift paketli advance a3 ü alırım.
Bayide yoksa
1850 ye 0-6000 km arası 2023 model cift paketli a3 le işe noktayı koyarım.
Fiyatlar düsermi ?
Düşsün düsmesin
%58 faiz ortamında millet bankadaki parasını şişiriyor zaten.
Olmayan araca
2300 ? (A3)
2200 (golf rline)
Bayiler sallamasyon fiyat biciyor.
Bana şu bayide ismiyle belirterek
Burda a3 var şurda golf rline var diyin . Fiyatını masaya yatıralım . Şu kadar inermi inmezmi hesapını yapalım.
Araç yokki ?
) doğru diyorsunuzBen ankette iki dolu araç gördüm ve fiyat bilgisi olmadan golf tercih ettim. Konuyu okuyunca arada baya fiyat farkı varmış. Sonuç olarak 2/2.5 milyon patayı c segment hb arabaya vermem.
Benim gibi, fiyat bilgisi olmadan ankete katılanlar olabilir
HaklısınızGolf life 1.0 dışında golf almak bana saçma geliyor, umarım Golf 8.5 da fiyat ve kalite düzenlemesi getirirler. Golfün boşunu satalım dolu isteyen audi veya cupra alsın kafasındalar. Nasıl olsa hepsi aynı cebe gidiyor. Halkın arabası = aynasını eliminen katlayacam arabası.
Verseler keşkemerhaba, a3 de o fiyat bandına düşünülebilir gibi.