Ne islere kaldık desene üstadımKağıt üstünde hala 105 kalıyor ancak 105 i verip hemen sönüyor. Dolu dolu 105 değilde tek atımlık kurşun gibi 105 oluyor. Mecbur stage 1 atıyon sonra.
Ne islere kaldık desene üstadımKağıt üstünde hala 105 kalıyor ancak 105 i verip hemen sönüyor. Dolu dolu 105 değilde tek atımlık kurşun gibi 105 oluyor. Mecbur stage 1 atıyon sonra.
1.0 tsi motorlar için sağlıklı mı?
tork & beygir kaç arttı ? artıları ne oldu sizin için ? @HONEY
Ve bana yaptırmadın üstad. Olmaz o yazılımSaglikli mu bilmem ama ben yaptirdim 1 sene once cok tatli gidiyor
Bakim araligini one cektim sadece
Ve bana yaptırmadın üstad. Olmaz o yazılım
Aile aracından proje aracına dikey geçiş en çok sevdiğimizStage 3 de sana kismet olur belki
Stok turbo (GTD1244) çabuk bitiyor özellikle 180km/s sonrası, 4000 devirden sonra yok oluyor gibi. GTD1449 almak hedefim şu an .60a kadar iyi yürümüş sonrasında turbo basınç açamıyor yeteri kadar, 1449 taksan bir bu kadar daha fark eder. 7 saniyelere düşer o zaman. Tabi CAY motorlar intercooler da istiyor o güçlerde. Çabuk şişebilir çünkü.
Kesinlikle hocam birde turbo GtD1449 eklersek tadından yenmez istediğinde güç sende.Hocam bende de RSA yazılım var 110>145 e çıktı aynı sizin araç gibi 9 sn net süre alıyor. Torkta ciddi artış olduğu için özellikle 3 bin devirden sonra patlama yapıyor araç stock halinden eser yok. Gerçekten bu 1.6 tdi araçlara yazılımsız binilmez onu anladım.
Ben de zamanında Bursa’da Dr. Ecuya yaptırmıştım; gayet temiz iş çıkardılar sağolsunlar.Dr.ecu hocam umraniye de teşekkür ederim
Hocam bigturbo olmadıktan sonra topspeed denemenin pek anlamı yok ama 230 ları görüyor çok zorlmadımKesinlikle hocam birde turbo GtD1449 eklersek tadından yenmez istediğinde güç sende.
Top speed denediniz mi hocam
Ben 1 kez denedim 246 da çektim ayağımı