1.2 TSİ ÖN TAKIM GICIRTI GELMESİ


cngzelveren

Yeni Üye
Katılım
7 Haz 2024
Mesajlar
19
Tepkime puanı
3
Konum
Tuzla
İsim
Cengiz
Araç
Golf
Arkadaşlar merhaba aracım 2013 model 1.2 tsi midline plus kasis falan geçerken ön takımlardan gıcırtı geliyor öneriniz nedir acaba başına gelen arkadaşımız varmı

Teşekkür ederim.
 

Selam

WD-40, Gres yağ çeşitleri 3 ay sonraya kadar devam :)

Ön Salıncak burçları gittiği yere kadar böyle, ta ki ses kesilmeyene dek sonrasında değişime varabilirsiniz.
 
Arkadaşlar merhaba aracım 2013 model 1.2 tsi midline plus kasis falan geçerken ön takımlardan gıcırtı geliyor öneriniz nedir acaba başına gelen arkadaşımız varmı

Teşekkür ederim.
Salıncak burçlarından yapar yağ felanla uğraşmayın ( ben çok yaptım) değiştirin gitsin. Kafanız rahat olur..
 
O tip gıcırtılar yağlanırsa toz/kir yapışacağından daha kötü olabilir. Silikonlu gres öneriliyor.
 
Çok Teşekkür ederim Cvplar için sorun salıncak burçlarında o zaman anladım kadari ile
 
salıncak burçları değişimi gerekebilir
 
Selam, Özellikle sabah soğukta kasisten geçerken geliyor sonra azalıyorsa viraj demir lastiği de olabilir.
 
2004 golf kullanıcısıyım. Yolda giderken bir sıkıntı yok fakat çukur ve kasislere geldiği zaman ufak ses geliyordu. Daha sonra oto yıkama tabancası ile detaylı bir yıkama yaptım. şimdi bu sesten eser yok. Salıncak burçlarından gelen bir ses.. spreyler toz toplayabilir, bu kaş yapayım derken göz çıkartmaya dönebilir dikkat etmek lazım. En iyi olanı değişim. Bir yere kadar geçici çözüm üretmek yerine kalıcı çözümle uğraşmak en mantıklısı diye düşünüyorum. Ses gelmeye başladığı an değişimi yapacağım ben de..
 
Vag klasik sorunu aslinda salincak burclari. Sadece dogusta bulabildigimiz bir yag var gres formunda ancak farkli bilesenler. Disariya satisi yok ve disarida buna emsal cok yag denedik olmuyor. Burclar saglamsa sartlara bagli olarak 1-2 yil kullanimda sorun cikmiyor, tam omrunu bilemiyoruz.
 

Benim aracımda da havalar ısınmaya başladığından beri arka torsiyondan gıcırtı sesi geliyor kasisten sert geçince falan. Yetkili servis çözüm sağlar mı buna yoksa kendin yap projesi gibi kendim mi halledeyim. Hangisini önerirsiniz. Silikon spreyi tarzı birşey iş görür mü?
 

Geri
Üst Alt