Golf 8 1.0 impression'dan Golf 8.5 1.5 impression'a geçiş

Sağ olun, manuel hocam, otomatikler çok pahalı
Size bir sorum daha olacak.yeni kalkış yapınca biraz gidince motor kısmından hafif bir ses geliyor 1 kez ve sonra sol direksiyon altında çıt çıt diye bir röle çekip bırakıyor sanki .bu durumdan da haberdarmısınız.teşekkürler

Merhaba lar mesajlarınızı takip ediyorum.umarım bana yardımcı olursunuz.aracım 23 model 13 binde impressiıon.memnunum.yeni oldu rölantide debriya basınca sarsıntı sesi ve 3 ten 4 e geçiştede hafif sarsıntı sesi duyuyorum.bu sizdede olmuşumuydu ve önemli birşeymi arızamı canımı çok sıkıyor

Hayırlı olsun aracınız, aşağıdaki konuda 2022 yılında yazmışım mk8 aracım var iken yaşadıkların bütün manuel mk8 ve mk8,5 da var kronik bir sorun ve düzelmez, şuan aracımda yok diyen daha yaşamamış yada farkına varmamış olabilir ilerleyen zamanlarda olacak...

https://www.golftutkusu.com/topic/17539-golf-8-trim-sesi/#post-330588

Herkese selam.
Geçtiğimiz hafta 8 ile vedalaşıp, bugün 8.5 ile buluştuk.
Kılavuz olması açısından ilk göze çarpan farkları yazmak istedim.
1- O 3 silindirin titreme ve öne atılma olayı net şekilde yok. Daha stabil, sarsıntısız.
2- 1.5 oldukça kullanışlı. Act özelliği ile silindir kapatması, uzun yolda tasarruf sağlayacağa benziyor. Ara hızlanmaları da bir tık daha iyi.
3- Trim tarafı aynı diyebilirim. En çok sorun olan dikiz aynası bu sensörlü modelde cama mıhlanmış yapıda. Ses çıkarması imkansız.
4- Ses sistemi 8 de yüksek seslerde bassı kısıyordu. Bunda gayet güzel zorlayabiliyor.
5- Tablet ekran çok güzel olmuş. O eksikti, kontrastı ve netliği çok iyi şekilde yapmışlar. Fakat bu sefer kadrandaki ekrandan piksel çalmışlar gibi geldi. 8 in kadran daha netti.
6- 50. Yila ozel termos hediye ettiler :)

Aracı 1250 liraya aldım. 8'i de 1070 e vermiştim. Aradaki donanım farklarını göz önüne alıp 1.5 olduğunu düşündüğümüzde aradaki farkla.hem model hem de km sıfırlanmış oldu. Bence piyasada bu paraya alınacak f/p aracı olmuş.
Yine aklıma geldikçe eklerim.
İyi akşamlar,syg.
Hayırlı olsun araç 116 PS manuel mi

Geri
Üst Alt