ToTheGrave
Üye
- İsim
- Tufan
Güle güle kullanın hocam Allah kaza bela vermesin. Aynı araçtan bende de var.
1.0tsi var , ortalama tüketim 6 litre Uzunyol 5 litre dizelden geçiş yaptım memnunumHayirli olsun, guzel gunlerde kullanin hepiniz. Tecrubeler tabi cok yeni, zamanla olumlu olumsuz paylasimlarinizi bekliyoruz. Yakit tuketimine de uzun vadede deginirseniz cok guzel olur. Senelik 30km civari yol yaptigimdan dizel kullaniyorum, ancak yeni nesil benzinlilere gecis yapmak aklimda var. 500km civarlarinda test ettigim benzinlilerde ortalamam genelde 8-12 lt arasi oldu hep ve can sıkıcı. Tekrardan hepinize hayirli olsun, sevgiler.
mavi renk guzelmis ama 30 bin fark fazlaYeni gelenlerin imression opak boya için 1330 olacağını söylemişlerdi.
Bende 3 gün önce teslim aldım iyiki acele etmişimYeni gelenlerin imression opak boya için 1330 olacağını söylemişlerdi.
sen kaça aldinBende 3 gün önce teslim aldım iyiki acele etmişim
1237 aldım opak renksen kaça aldin
merhaba tekrardan uğultu sesi ilk çalıştırıp ısındı yola çıkınca 10 -20 km hızda sağa ve sola dönüşte geliyorHocam bu arada aynı sorun bende de mevcutmuş. Direksiyonu tam sol ya da sağ yaptığımda duyuyorum. Ben de yakında bi bayiye gideceğim. Gittiğimde bunu da ileteyim.
Hocam garajdan çıkarken farkettim bu durumu ben de. Tam sol ya da tam sağ 10 20 km hızda ilerlerken uğultu sesi geliyor.merhaba tekrardan uğultu sesi ilk çalıştırıp ısındı yola çıkınca 10 -20 km hızda sağa ve sola dönüşte geliyor
araç durduğu yerde sağa sola yapınca o lastik sesi
benim dediğim kalkışta sağa veya sola dönerken uğultu devam ediyormu sizde de
Allah sabır versin bize vallahiHocam garajdan çıkarken farkettim bu durumu ben de. Tam sol ya da tam sağ 10 20 km hızda ilerlerken uğultu sesi geliyor.
Sadece dönüşte geliyor değilmiHocam garajdan çıkarken farkettim bu durumu ben de. Tam sol ya da tam sağ 10 20 km hızda ilerlerken uğultu sesi geliyor.
Doğru hocam yarım tur döndürdüğümde de duydum bugün motor soğuklenSadece dönüşte geliyor değilmi
Düz giderken yok