Golf 8 1.0 impression'dan Golf 8.5 1.5 impression'a geçiş

Neden kaynaklandığını gerçekten bulmak için uğraşım var yanlış anlamasın kimse

Konuyla alakalı diğer Volkswagen araçlarda da var

Sorunun belirli bir km sonra kendiliğinden geçeceği şanzıman rotasyonuyla alakalı olduğunu söylediler. Çok km yapmaktan ziyade çok dönüş yapma ile rotasyon tamamlanacakmış Bu kiminde 2000- 3000 km sürerken kiminden 10 000 km ve üzerinde geçtiğini söylediler. Tabi bu arada aracın 2 yıl içerisinde sorunu bitmez ve garantisi dolar ise ne olacağını sorduğumda ise, o zamana kadar kesinlikle geçmiş olacağını belirttiler Aynı aracitan bir arkadaşımın 10 gün önce aldığını böyle bir sorun olmadığını söylediğimde ise hepsi aynı banttan çıkmıyor ondan farklı olabilir dediler fakat bu bana pek inandırıcı gelmedi. Sonuç itibari ile yetkili servisin yaklaşımı bu şekilde ve bu konuda çok şikayet olduğu kesin. Ben yinede servise kaydımı açtırıp bir is formu çıktısı aldım ve o evrak üzerine de " müşteriye bu sorunun şanzıman rotasyonu ile alakalı olduğu ve bir sonraki servis bakımında bu sorunun gitmiş alacağı bilgisi verilmisfir " seklinde bir not düşürdüm. Simdioik elimizden gelen bu göreceğiz artık.

Neden kaynaklandığını gerçekten bulmak için uğraşım var yanlış anlamasın kimse

Konuyla alakalı diğer Volkswagen araçlarda da var

Sorunun belirli bir km sonra kendiliğinden geçeceği şanzıman rotasyonuyla alakalı olduğunu söylediler. Çok km yapmaktan ziyade çok dönüş yapma ile rotasyon tamamlanacakmış Bu kiminde 2000- 3000 km sürerken kiminden 10 000 km ve üzerinde geçtiğini söylediler. Tabi bu arada aracın 2 yıl içerisinde sorunu bitmez ve garantisi dolar ise ne olacağını sorduğumda ise, o zamana kadar kesinlikle geçmiş olacağını belirttiler Aynı aracitan bir arkadaşımın 10 gün önce aldığını böyle bir sorun olmadığını söylediğimde ise hepsi aynı banttan çıkmıyor ondan farklı olabilir dediler fakat bu bana pek inandırıcı gelmedi. Sonuç itibari ile yetkili servisin yaklaşımı bu şekilde ve bu konuda çok şikayet olduğu kesin. Ben yinede servise kaydımı açtırıp bir is formu çıktısı aldım ve o evrak üzerine de " müşteriye bu sorunun şanzıman rotasyonu ile alakalı olduğu ve bir sonraki servis bakımında bu sorunun gitmiş alacağı bilgisi verilmisfir " seklinde bir not düşürdüm. Simdioik elimizden gelen bu göreceğiz artık.
Cok iyi dusunmussunuz, bende yillik izinde yapayım bu aksiyonu

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. benim de en çok yakındığım şey güvenlik donanımlarının daha dolu gelmesi, keşke bizim 2023 modeller de bu dolulukta olsaydı.

Bu 116 pslik motorların, 150 likle yazılım dışında turbo vesaire farkı var mı ?Teknik bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Aldıktan sonra yazılımla stage 1 180 lere çıkıyor çünkü, çıkmasa dahi orijinal 150 lik haritayla life paket çok mantıklı bir araç olur.

Bu 116 pslik motorların, 150 likle yazılım dışında turbo vesaire farkı var mı ?Teknik bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Aldıktan sonra yazılımla stage 1 180 lere çıkıyor çünkü, çıkmasa dahi orijinal 150 lik haritayla life paket çok mantıklı bir araç olur.
150'liklerde en büyük fark arka süspansiyonun bağımsız olması diye biliyorum.

Bu dediginin olabilmesi icin en azindan beyne erisim protokolunun bulunmasi lazim. 2021 sonrasi 1.0 tsi araclara hala yazilim yapilamiyor. Yani kisaca o ise guvenilip 116 alinmaz.

Bu anda 8.5 lara geri gorus katlanir ayna vs eklentileri de bildigim kadariyla henuz yok. Orada da sfd erisimi lazim. Bakalim o ne zaman gelecej.

Bugün bir şey farkettim, ses sistemi 8 den bir tik daha iyi demistim. Sanırım artık iki tık diyebiliriz. Çoğumuzun hassas olduğu konudur. İkidir andorid auto, araçtan indikten sonra telefonda ses kalitesi nasıldı sorusu sormakta. Ben de ikidir kötü şeklinde cevaplamıştım. Bu sefer artık şarkıdan mıdır nedir daha bi detaylı ve doyurucu geldi. Muhtemelen andorid auto sık kullandığımız türlere göre eq ayarını optimize ediyor. Şu an youtube music kullanıyorum. Son kalite ayarında. Ortalama 256 kbps veriyor.
Keşke amazon music gelse de gerçek kaliteyi hissetsek. O sanırım 1400 kbpslerde.

Geri
Üst Alt