Daghan_Bulanik
Üye
Izmir avek hocamÜstad aracı hangi bayiden aldın istanbul mu
Izmir avek hocamÜstad aracı hangi bayiden aldın istanbul mu
Izmir avek
Önümüzdeki hafta içinde götüreceğim ben de İstanbul’dan aldım alter‘dan sebebiyle alakalı ne diyecekler bakalım en azından bir kayıt dursun ses çok sinir etmeye başladı çünküIzmir avek hocam
Cok iyi dusunmussunuz, bende yillik izinde yapayım bu aksiyonuNeden kaynaklandığını gerçekten bulmak için uğraşım var yanlış anlamasın kimse
Konuyla alakalı diğer Volkswagen araçlarda da var
Sorunun belirli bir km sonra kendiliğinden geçeceği şanzıman rotasyonuyla alakalı olduğunu söylediler. Çok km yapmaktan ziyade çok dönüş yapma ile rotasyon tamamlanacakmış Bu kiminde 2000- 3000 km sürerken kiminden 10 000 km ve üzerinde geçtiğini söylediler. Tabi bu arada aracın 2 yıl içerisinde sorunu bitmez ve garantisi dolar ise ne olacağını sorduğumda ise, o zamana kadar kesinlikle geçmiş olacağını belirttiler Aynı aracitan bir arkadaşımın 10 gün önce aldığını böyle bir sorun olmadığını söylediğimde ise hepsi aynı banttan çıkmıyor ondan farklı olabilir dediler fakat bu bana pek inandırıcı gelmedi. Sonuç itibari ile yetkili servisin yaklaşımı bu şekilde ve bu konuda çok şikayet olduğu kesin. Ben yinede servise kaydımı açtırıp bir is formu çıktısı aldım ve o evrak üzerine de " müşteriye bu sorunun şanzıman rotasyonu ile alakalı olduğu ve bir sonraki servis bakımında bu sorunun gitmiş alacağı bilgisi verilmisfir " seklinde bir not düşürdüm. Simdioik elimizden gelen bu göreceğiz artık.
Sizde gidince sonuç ne oldu buraya yazarsanız şahane olur çok fazla beklemeden gitmek en iyisiCok iyi dusunmussunuz, bende yillik izinde yapayım bu aksiyonu
Cok iyi dusunmussunuz, bende yillik izinde yapayım bu aksiyonu
Yeni arac alan arkadaslara hayirli olsun. Ben de izmirdeyim tel no alabilir miyim bir kac soru soracaktim.
150'liklerde en büyük fark arka süspansiyonun bağımsız olması diye biliyorum.Bu 116 pslik motorların, 150 likle yazılım dışında turbo vesaire farkı var mı ?Teknik bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Aldıktan sonra yazılımla stage 1 180 lere çıkıyor çünkü, çıkmasa dahi orijinal 150 lik haritayla life paket çok mantıklı bir araç olur.
Bu dediginin olabilmesi icin en azindan beyne erisim protokolunun bulunmasi lazim. 2021 sonrasi 1.0 tsi araclara hala yazilim yapilamiyor. Yani kisaca o ise guvenilip 116 alinmaz.Bu 116 pslik motorların, 150 likle yazılım dışında turbo vesaire farkı var mı ?Teknik bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Aldıktan sonra yazılımla stage 1 180 lere çıkıyor çünkü, çıkmasa dahi orijinal 150 lik haritayla life paket çok mantıklı bir araç olur.