Golf 8 1.0 impression'dan Golf 8.5 1.5 impression'a geçiş

@Daghan_Bulanik
O plastik siyak kapağı çekince yağ çubuğu geliyor mu.? yoksa sadece tapa gibi bişeyden mi ibaret.

Akü Ah değeri nedir?

Var, oradan seviyeyi görebiliyoruz. Sanırım tıpa yaptılar, manuel bakamıyoruz.
Evet manuel bakma yok.

Peki yağ seviyesini araç çalıştırınca hemen ölçüyor mu yoksa araç hareket edince mi ölçüyor?

Ne saçma iş

aracın Yağ seviyesini digital ölçmesi ayrı konu ....

Ben veya benim ustam yağ çubugunu çekip yağın idare ederligini kıvamını rengini gözlemlemesin diye yaptıkları işe bak.

Aracımı farklı bir sebepten ötürü ilana koymuştum. Sizin başlığı görünce benim de kafama yattı bu değişim. Bugün itibariyle ben de 8 den 8.5'a geçiş yaptım.

Sizin yazdığınız notlara ek olarak, 8.5ta müziği tek tuşla sessize alma düğmesini direksiyondan kaldırmışlar. Onu hiç sevmedim.
Ses sisteminde bariz fark hissettim ben özellikle baslarda.

Aracımı farklı bir sebepten ötürü ilana koymuştum. Sizin başlığı görünce benim de kafama yattı bu değişim. Bugün itibariyle ben de 8 den 8.5'a geçiş yaptım.

Sizin yazdığınız notlara ek olarak, 8.5ta müziği tek tuşla sessize alma düğmesini direksiyondan kaldırmışlar. Onu hiç sevmedim.
Ses sisteminde bariz fark hissettim ben

Hayırlısı olsun hocam, uzun yıllar keyifle binecek hale geldi bence. Ses sistemi bi tık daha iyi. Kapılar daha mi tok kapanıyor ne :)

Aracıma 900 saydılar yoksa benim de bi kafam karışırdı

Kesinlikle kapılar öyle. Yeni olduğundan mıdır bilemedim ama tekte kapatamadım kapıyı
Hayırlı olsun öncelikle bende aldım impression ancak bir sorun var araç ile otoparkta ilk kalkışta düzde hiç ses yok ancak 10-20 km hız ile sağa veya sola dönerken bir uğultu gelmekte 3 kat yukarı çıkıyorum araç ısınıca gelmiyor böyle birşey aracınızda farkettinizmi

Hayırlı olsun öncelikle bende aldım impression ancak bir sorun var araç ile otoparkta ilk kalkışta düzde hiç ses yok ancak 10-20 km hız ile sağa veya sola dönerken bir uğultu gelmekte 3 kat yukarı çıkıyorum araç ısınıca gelmiyor böyle birşey aracınızda farkettinizmi
Teşekkürler hocam. Öyle bir sesle karşılaşmadım.

Geri