Golf 8 1.0 impression'dan Golf 8.5 1.5 impression'a geçiş

Herkese selam.
Geçtiğimiz hafta 8 ile vedalaşıp, bugün 8.5 ile buluştuk.
Kılavuz olması açısından ilk göze çarpan farkları yazmak istedim.
1- O 3 silindirin titreme ve öne atılma olayı net şekilde yok. Daha stabil, sarsıntısız.
2- 1.5 oldukça kullanışlı. Act özelliği ile silindir kapatması, uzun yolda tasarruf sağlayacağa benziyor. Ara hızlanmaları da bir tık daha iyi.
3- Trim tarafı aynı diyebilirim. En çok sorun olan dikiz aynası bu sensörlü modelde cama mıhlanmış yapıda. Ses çıkarması imkansız.
4- Ses sistemi 8 de yüksek seslerde bassı kısıyordu. Bunda gayet güzel zorlayabiliyor.
5- Tablet ekran çok güzel olmuş. O eksikti, kontrastı ve netliği çok iyi şekilde yapmışlar. Fakat bu sefer kadrandaki ekrandan piksel çalmışlar gibi geldi. 8 in kadran daha netti.
6- 50. Yila ozel termos hediye ettiler :)

Aracı 1250 liraya aldım. 8'i de 1070 e vermiştim. Aradaki donanım farklarını göz önüne alıp 1.5 olduğunu düşündüğümüzde aradaki farkla.hem model hem de km sıfırlanmış oldu. Bence piyasada bu paraya alınacak f/p aracı olmuş.
Yine aklıma geldikçe eklerim.
İyi akşamlar,syg.
Öncelikle hayırlı olsun, 1.5 impressionlarda anahtarsız çalıştırmayı kaldırmışlar mı ?

Hayirli olsun. Ic mekan koltuklar vs ayni. Tuketim degerleri belirleyici olur. Yuzde 95.7 otomatik arac satilmis, bende de impression 8 var muhtemelen son manuel aracim.

Hayirli olsun. Ic mekan koltuklar vs ayni. Tuketim degerleri belirleyici olur. Yuzde 95.7 otomatik arac satilmis, bende de impression 8 var muhtemelen son manuel aracim.
Tüketim değerlerinde cok bi fark olacağını düşünmüyorum. Türkiyede her malın bir alıcısı var. Gitmeyen hic bir aracim olmadi. Otomatikle arasında 300bin gibi fark var.

Herkese selam.
Geçtiğimiz hafta 8 ile vedalaşıp, bugün 8.5 ile buluştuk.
Kılavuz olması açısından ilk göze çarpan farkları yazmak istedim.
1- O 3 silindirin titreme ve öne atılma olayı net şekilde yok. Daha stabil, sarsıntısız.
2- 1.5 oldukça kullanışlı. Act özelliği ile silindir kapatması, uzun yolda tasarruf sağlayacağa benziyor. Ara hızlanmaları da bir tık daha iyi.
3- Trim tarafı aynı diyebilirim. En çok sorun olan dikiz aynası bu sensörlü modelde cama mıhlanmış yapıda. Ses çıkarması imkansız.
4- Ses sistemi 8 de yüksek seslerde bassı kısıyordu. Bunda gayet güzel zorlayabiliyor.
5- Tablet ekran çok güzel olmuş. O eksikti, kontrastı ve netliği çok iyi şekilde yapmışlar. Fakat bu sefer kadrandaki ekrandan piksel çalmışlar gibi geldi. 8 in kadran daha netti.
6- 50. Yila ozel termos hediye ettiler :)

Aracı 1250 liraya aldım. 8'i de 1070 e vermiştim. Aradaki donanım farklarını göz önüne alıp 1.5 olduğunu düşündüğümüzde aradaki farkla.hem model hem de km sıfırlanmış oldu. Bence piyasada bu paraya alınacak f/p aracı olmuş.
Yine aklıma geldikçe eklerim.
İyi akşamlar,syg.
Hayırlı olsun öncelikle bende aldım impression ancak bir sorun var araç ile otoparkta ilk kalkışta düzde hiç ses yok ancak 10-20 km hız ile sağa veya sola dönerken bir uğultu gelmekte 3 kat yukarı çıkıyorum polo kullanıcılarında bu ses var bir çoğunda başka forumlarda gördüm böyle birşey aracınızda farkettinizmi

Yeni aracınız hayırlı olsun , keyifli kazasız sürüşler dilerim.

Fiyat farkı cidden makulmuş. Getirisi fazla.

Hayırlı olsun öncelikle bende aldım impression ancak bir sorun var araç ile otoparkta ilk kalkışta düzde hiç ses yok ancak 10-20 km hız ile sağa veya sola dönerken bir uğultu gelmekte 3 kat yukarı çıkıyorum polo kullanıcılarında bu ses var bir çoğunda başka forumlarda gördüm böyle birşey aracınızda farkettinizmi
Farketmedim ama dikkat edip tecrübe edeyim

Yakıt verisinde bir farklılık gözlemlediniz mi ?
Valla hep sehirici kullandim 8 leri gosteriyor. Daha 250km de, zamanla oturur. Sunu net soyleyebilirim, araci alip dönüşte otoyolu kullanmıştım, anlik verileri ayni hizdaki 1.0 dan daha olumluydu. Yakit konusunda uzun yolda yuksek suratleree daha iyi olacagini düşünüyorum. Zamanla iyice mukayese yapacak duruma gelecegz

Dün bir şey farkettim. Bu kadar da olmaz dedim. Vw, bu sefer aracın yağ kontrol çubuğunun tutma yerinden bile çalmış ya :) 5 10 dk nerede diye aradım.

Geri
Üst Alt