Hocam merhaba,Ürünlerin hepsini kontrol ettim. Daha önce almadığım için şaşırdım arka balatanın öne göre küçük olmasına. Ürünlerin fotoğrafları paylaşıyorum.
Trw beklediğimden daha kaliteli çıktı zamanla tecrübe edeceğim bunu. Ate kutusundan kullanım klavuzuna kadar kalitesini belli ediyor. Toplam maliyeti 10395 tl tuttu. Destekleri için herkese teşekkürler
Hocam fikir olması açısından söylüyorum disklerimde titreme sorunu vardı hella balata ve diskleri alıp taktırdım yaklaşık 3k km oldu takalı hala memnunum ne ötme ne bi sorun varHocam merhaba,
Ürünleri taktırdınız mı acaba? Ötme vs oldu mu?
@forzaGilles hocam selam,
Ötme olmaması açısından hella balata alacağım fakat diskte kararsızım. Ötme yapması noktasında sadece balata mı etkendir? Hella balata yanına herhangi bir marka disk alsak olur mu?(Yerli ucuz ürünler hariç)
Balata tozu ne durumda? Yıkama sonrası kısa sürede hemen toz oluşumu oluyor mu?Hocam fikir olması açısından söylüyorum disklerimde titreme sorunu vardı hella balata ve diskleri alıp taktırdım yaklaşık 3k km oldu takalı hala memnunum ne ötme ne bi sorun var
Teşekkür ederim hocam dönüşünüz için.Hocam fikir olması açısından söylüyorum disklerimde titreme sorunu vardı hella balata ve diskleri alıp taktırdım yaklaşık 3k km oldu takalı hala memnunum ne ötme ne bi sorun var
toz oluşumu fazla oluyor ama ses yapmadığı sürece benim açımdan bi sıkıntı yokBalata tozu ne durumda? Yıkama sonrası kısa sürede hemen toz oluşumu oluyor mu?