Golf 8.5 paspas marka tavsiyesi

Sahler aldım kışın kullanıyorum yazın halı paspasa geçiyorum. Halı daha özel hissettiriyor. Sahlerde tam uyumlu kokusuz kaliteli

golf 8 de rizline kullanıyordum. 8.5'a geçince şahler aldım. görüntü olarak daha premium hissettiriyor. bagaj havuzu için de halı bagaj havuzu tavsiye ederim.

Alt bagaj ve üst bagaj ayrı ayrı almak gerekiyor sanırım, sadece alt almak yeter mi

Golf 8 sahler paspas golf 8.5 a birebir uyumlu dimi teşekkür ederim ve bagaj havuzu da uyumlu mu
Bagaj havuzunda halıbagajhavuzu diye bir firma var, çok güzel duruyor ve bagajın kadife yapısını bozmamış oluyor, onları tavsiye ederim.

Altı su geçirmez üstü ise aracın bagajındaki kaplamadan.

Arkadaşın önümüzdeki hafta teslim alacağı golf 8,5 impresion icin bayiye orjinal kauçuk paspas sorduk

3500 tl dedi vw bayisi ?

Sahler de 1450 civarı internette

Mecbur sahler alır geçer

kasko , lumarr Cam filmi , kışlık 16 jant lastik, ocakta hemen zamlı 2025 mtv

Arabayı aldın la bitmiyor

Sahler diğer paspaslara göre kalın ve daha sağlam duruyormuş. Görüntüsü mat, parlak değil. Paspasın arkasına aracın hangi tarafına konulacağına dair işaret bile koymuşlar. Genelde arka sol sağ karıştırılır.
Eğilip bozulma formunu kaybetme yok.
Fiyatını hakediyor bence de.

Fotoğraflar farklı bir araçtan;
IMG20240418102641.jpg
IMG20240418102626.jpg

Arkadaşın önümüzdeki hafta teslim alacağı golf 8,5 impresion icin bayiye orjinal kauçuk paspas sorduk

3500 tl dedi vw bayisi ?

Sahler de 1450 civarı internette

Mecbur sahler alır geçer

kasko , lumarr Cam filmi , kışlık 16 jant lastik, ocakta hemen zamlı 2025 mtv

Arabayı aldın la bitmiyor
Yaza rahat amorti eder yaptığı masrafları...

Ev iş arası yetkili servis vardır umarım, yazılanlardan anlaşılan o ki garantiyi biraz darlaması gerekecek.

Son düzenleme:

Başka konuda yazmıştım buraya da yazayım, Golf 7'imden kalan Sahler paspaslarım 8.5 Impression'a birebir uydu. Kesimleri aynı manuel olduklarından galiba.

Geri
Üst Alt