Golf 8.5 paspas marka tavsiyesi

Sahler diğer paspaslara göre kalın ve daha sağlam duruyormuş. Görüntüsü mat, parlak değil. Paspasın arkasına aracın hangi tarafına konulacağına dair işaret bile koymuşlar. Genelde arka sol sağ karıştırılır.
Eğilip bozulma formunu kaybetme yok.
Fiyatını hakediyor bence de.

Fotoğraflar farklı bir araçtan;
Ekli dosyayı görüntüle 79847
Ekli dosyayı görüntüle 79848

Yaza rahat amorti eder yaptığı masrafları...

Ev iş arası yetkili servis vardır umarım, yazılanlardan anlaşılan o ki garantiyi biraz darlaması gerekecek.

Paspas konusu ayrı dursun

Forum ana sayfa konu listesini ne zaman açsam ?

Golf 8,5 için

Öksürük
Bulantı
Kusma
Baş dönmesi
karın ağrısı
İshal
Kabızlık
Çift görme
Migren
Kireçlenme
uyuşma

Bi dünya sorun yazan görüyorum

Acaba benim arkadaşa jettayı sattırıp made in china bi araba mı alsaydık ?

bu 8,5 golfe Kefil olmasamıydım ki ?

Golf8 de 3 yıldır kullanıyorum öncesindede passat b8 de kullanmıştım, SAHLER mükemmel kalitede bir ürün.

Paspas konusu ayrı dursun

Forum ana sayfa konu listesini ne zaman açsam ?

Golf 8,5 için

Öksürük
Bulantı
Kusma
Baş dönmesi
karın ağrısı
İshal
Kabızlık
Çift görme
Migren
Kireçlenme
uyuşma

Bi dünya sorun yazan görüyorum

Acaba benim arkadaşa jettayı sattırıp made in china bi araba mı alsaydık ?

bu 8,5 golfe Kefil olmasamıydım ki ?
Belki de çarşamba günü üretilmiştir.
Sorunsuz yürür inşallah

bu arada seat ibiza aracımdan çıkan arka yolcu tarafı için sahler marka paspaslar birebir golf 8.5 e uydu hiç bir fark ve boşluk kalmadı bu arada kesinlikle sahler bayiden araç alırken zorla paspas aldım hediye olarak bana verdikleri paspas neyse artık araçta yamuk duruyor ve olmuyor

Ekli dosyalar

• bba8f5f0-96ff-4e3c-a1ad-9f938d5a7f99.jpg
    bba8f5f0-96ff-4e3c-a1ad-9f938d5a7f99.jpg
    173.1 KB · Görüntüleme: 25
Belki de çarşamba günü üretilmiştir.
Sorunsuz yürür inşallah
Sorunsuz yürümesine bakıcaz artık.

Yanlız benim arkadaş teslimata
Boya ölçüm cihazıyla gidiyor çarşamba günü!!?? (Renta car cı bir ahbabından ödünç alacak )

Olması gerekeni yapıyor bence de

Yok 2 kat astar boya , yok 3 kat sıvalı boya hiçbir şekilde kabul etmem diyor.

Sorunsuz yürümesine bakıcaz artık.

Yanlız benim arkadaş teslimata
Boya ölçüm cihazıyla gidiyor çarşamba günü!!?? (Renta car cı bir ahbabından ödünç alacak )

Olması gerekeni yapıyor bence de

Yok 2 kat astar boya , yok 3 kat sıvalı boya hiçbir şekilde kabul etmem diyor.
Hiçbir şey çıkmaz umarım.

Teslimat günü gelmeden fatura kesilmiş, ödeme yapılmış, ruhsat plaka çıkmış, sigorta kasko yapılmış, araç resmen sahibinin tapulu malı olmuş oluyor değil mi?

O noktada çıkabilecek bir pürüzde ben bunu istemiyorum, kabul etmiyorum, demek bayiinin pek de artık umrunda olmaz gibi geliyor ama reelde durumlar nasıl işliyor bilmiyorum.
Benimki fuzuli tahminler...

Belki bir kağıt verirler, şu şu boya kalınlığı şuradaki vida oynaması vb detaylar normaldir fabrikada kalite kontrol şartlarına uymak içindir falan filan şeklinde..

@1
Hiçbir şey çıkmaz umarım.

Teslimat günü gelmeden fatura kesilmiş, ödeme yapılmış, ruhsat plaka çıkmış, sigorta kasko yapılmış, araç resmen sahibinin tapulu malı olmuş oluyor değil mi?

O noktada çıkabilecek bir pürüzde ben bunu istemiyorum, kabul etmiyorum, demek bayiinin pek de artık umrunda olmaz gibi geliyor ama reelde durumlar nasıl işliyor bilmiyorum.
Benimki fuzuli tahminler...

Belki bir kağıt verirler, şu şu boya kalınlığı şuradaki vida oynaması vb detaylar normaldir fabrikada kalite kontrol şartlarına uymak içindir falan filan şeklinde..
hersey tecrübe . Bakalım boya ölçümünde sorunsallar çıkarsa

Bizene! biz sattık aracı bizi bağlamaz derlerse Burada hepberaber masaya yatırırız olayı

Selam, kauçuk paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum piyasada sahler ve rizline var çoğunlukla kullananlardan yorum alabilir miyim.
clio 5 aracımda sahler marka kullanmıştım baya kaliteli kokusuz mat bir tasarımı var temizlemeside kolaydı petrolde basınçlı suyu vurdunmu hiç bir çamur vesaire kalmıyordu orjinal kauçuk paspaslarda apc sıkıp fırçalamam gerekiyordu

Sahler diğer paspaslara göre kalın ve daha sağlam duruyormuş. Görüntüsü mat, parlak değil. Paspasın arkasına aracın hangi tarafına konulacağına dair işaret bile koymuşlar. Genelde arka sol sağ karıştırılır.
Eğilip bozulma formunu kaybetme yok.
Fiyatını hakediyor bence de.

Fotoğraflar farklı bir araçtan;
Ekli dosyayı görüntüle 79847
Ekli dosyayı görüntüle 79848

Yaza rahat amorti eder yaptığı masrafları...

Ev iş arası yetkili servis vardır umarım, yazılanlardan anlaşılan o ki garantiyi biraz darlaması gerekecek.
sahler güzel kaliteli de şu arka paspasları üç parça yapma mantığını anlamıyorum pas pas kullanan adam şaft tünelinede tabiki paspas koyacak onu ayrı yapmaya ne gerek vardı zırt pırt şaft tüneli üstendeki parça öbür paspaslardan ayrılıyor benim için can sıkıcı açıkçası

sahler güzel kaliteli de şu arka paspasları üç parça yapma mantığını anlamıyorum pas pas kullanan adam şaft tünelinede tabiki paspas koyacak onu ayrı yapmaya ne gerek vardı zırt pırt şaft tüneli üstendeki parça öbür paspaslardan ayrılıyor benim için can sıkıcı açıkçası
Evet o kısmını unutmuşum yazmayı,
Çocuklar dikkatsiz davranınca bağlantı noktaları koptu hocam.

Bu sahler denen paspas ?

Arkadaşın 8,5 imp. golfünde bizzat inceledimde ?

Yetkili servisin orjinal vw-ag mk8/8,5 paspaslara cektigi fiyat 3500 lira iken

1450 liraya bu sahler paspaslar orjinalleri 3 kere ters/düz tokatlar

Kalıp / uyum / doku / kokusuzluk/ ideal kalınlık / 4d boyutlama 10 numara

Alanlar hayrını görsün. İyi günlerde kullansın

Bu sahler denen paspas ?

Arkadaşın 8,5 imp. golfünde bizzat inceledimde ?

Yetkili servisin orjinal vw-ag mk8/8,5 paspaslara cektigi fiyat 3500 lira iken

1450 liraya bu sahler paspaslar orjinalleri 3 kere ters/düz tokatlar

Kalıp / uyum / doku / kokusuzluk/ ideal kalınlık / 4d boyutlama 10 numara

Alanlar hayrını görsün. İyi günlerde kullansın
Yeni tiguan kauçuk havuzlu paspas serviste 4500tl, şaft üstü paspası dahil. Bagaj havuzu 3700tl poliüretan malzemeden. Resmen kazık...

Önceki tiguanda sahler kullandım, hafif ve şıktı, arka paspas köşeleri potluk yaptığından iade ettim. Seintex marka Rus malı gerçek kauçuk paspas aldım, çok memnun kaldım. Bugüne kadar kullandığım en kaliteli paspastı. Orjinal paspasıda, sahleride tokatlar kalite ve uyumluluk olarak. Ankarada paspasgarajı diye bir firma satıyordu, etimesgut civarındaydı işyerleri.

@ft19

Harbisinden kar yağmur çamur olsada xyz paspas olaylarına full helal etsek hakkımızı.

Nerde o eski sonbaharlar / kışlar ??

Benim araç tabanındaki fabrikasyon zemin döşemesi evdeki halılardan daha temiz bakımlı duruyor. (Mono/tek boyutlu orjinal mk7 paspası kullanıyorum 7 yıldır.

Kar kış kıyamet olmayınca durum bu

Merhaba, iyi forumlar! Golf 8.5 Impression aracım için Wöller marka paspas ve bagaj havuzu seti aldım. çok memnunum, tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_2207.jpeg
    IMG_2207.jpeg
    189.5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2210.jpeg
    IMG_2210.jpeg
    202 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_2211.jpeg
    IMG_2211.jpeg
    188.9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2209.jpeg
    IMG_2209.jpeg