Debriyaj Set Bakım Ücreti Yetkili Servis inanılmaz fiyat

speraktif

Yeni Üye
İsim
Görkem
Araç
Golf 7
Arkadaşlar 1 hafta önce 2014 golf 7 satın aldım. Debriyaj set volan v.b degisecek . 52.400 tl kdvsiz teklif alıyorum kdv v.b eklenip indirimler çıkarıldıktan sonra 48 bin tl tutuyor. Bu fiyat normalmi ? Gerçekten yetkili servis bu fiyatamı yapıyor şaka mı bu ? Dsg değil birşey değil manuel araba bu .

peki 48 bin tl indirimli hali bu normal fiyatmi dogrumu yani bu ?
Hocam 48 degil 148 bin lira isteseler
Yine isyan modunda mı olacaksınız ?

Bu adamların (vw-tr nin ) eline bilerek isteyeerek kendi hür iradesiyle düsenlerde var ?

Bakım / triger değişimi vsvs Fatura görseli ekliyorlar falan filan.

Hür iradesiyle yetkiliye teslim olana bisey demiyoruz. Hayırlı olsun deyip geceriz anca.

Bu yetkili servis bağımlıgının primer nedeni bence gecmiste yakayı kaptırmak ...bi kere yetkiliye dadandın mı ilerde firar etmek çok zor oluyor.

Size 10 bin liralık maliyetle adresi verdik.

Hür bağımsız karar sizin !

48 binlik fiyat normalmi ?

Bende soruyorum normal mi sizce ?

Upvote 0

peki 48 bin tl indirimli hali bu normal fiyatmi dogrumu yani bu ?
LUK veya Sachs marka olarak baskı-balata seti ve + olarak volant fiyatını dışardan veya sanayiden parça fiyatını öğrenmek lazım, ve usta ne kadar işçilik ücreti alacak bunları öğrenip servis ile fiyat karşılaştırması yapınız,

Ayrıca başka bir yetkili servisten de fiyat almanızı tavsiye ederim, bazen yetkili servisler arasında fiyat farkı olabiliyor, don olarak LUK veya Sachs marka set alırken güvenilir yetkili bayi veya satıcılardan almanızı öneririm bu aralar her şeyin sahtesini yapıyorlar, LUK ve Sachs ‘ın sitiseinden resmi yetkili satıcı ve bayilerin listesini görevilirsiniz.

Upvote 0
30.07.2024 fiyatları

İna triger seti + devirdaim
V kayış ve bilyası
Luk Kavrama seti DSG
Luk Volant
DSG basınç tüpü
Mekatronik yağı
Şanzıman yağı
Antifiriz
Motul 5w30
Mann yağ,hava,polen filtresi
Ufi mazot filtresi
Arka krank keçesi

İşçilik dahil özel serviste 58 bin Turkish lira. Araç 145 binde.
Ön fren balatası hala değişmedi, ya ben çok az fren kullanıyorum ya da balata hakkını veriyor.

Upvote 0
İroni yapmadan!! Full ciddi sekilde

ankara Aydelen özel servis

Sachs debriyaj balata değişimi

İşçilik dahil 10 bin net !

Volant değisecekmi ?

Değişmiycek !

Volantın degişmesi icin volantın perişan olması lazım dedi !
Aynen. Birde zaten tsi volant sabittir. Yüzey çok kötü olmadıysa zımpara veya en kötü sökülüp torna edilerek rahatlıkla kullanılır. Düzgün bir ustada iyi yedek parça ile şıkır şıkır olur

Upvote 0
Aynen. Birde zaten tsi volant sabittir. Yüzey çok kötü olmadıysa zımpara veya en kötü sökülüp torna edilerek rahatlıkla kullanılır. Düzgün bir ustada iyi yedek parça ile şıkır şıkır olur

Ayrıca şunu da belirteyim

Bu başlığa konu olan debriyaj balatanın + (servise göre değişmesi gerektiği söylenen volantın)

Sapasağlam + 30-40 bin km daha gidecegini tahmin ediyorum.

Yetkili servise kalsa

1,3,5 nolu şanzuman dişlileride yıpranmış onu da değistirelim der. (2,4 nolu dişliler iyi niyetten !!! Algı operasyonu yani)

• Beğen
Tepkiler: SCC
Upvote 0
Kafani agritma düzgün bir usta bulmaya bak volan değişimine 2bin lira yazmış alt tarafı 4 tane vidasi var 5 dk almaz sök tak zaten sökmüşken her yer ortada tabancaya basip 2 döndürmeye bu fiyatlar çok fazla

Upvote 0
Ayrıca şunu da belirteyim

Bu başlığa konu olan debriyaj balatanın + (servise göre değişmesi gerektiği söylenen volantın)

Sapasağlam + 30-40 bin km daha gidecegini tahmin ediyorum.

Yetkili servise kalsa

1,3,5 nolu şanzuman dişlileride yıpranmış onu da değistirelim der. (2,4 nolu dişliler iyi niyetten !!! Algı operasyonu yani)
En kötü durumda dahi olsa torna sonrası 0 gibi kullanılır. Oynar göbek gibi değil.

Upvote 0
Fiyat çok güzel
manuel araca 48 bin + 15 bin işçilik
Şükretmek lazım
Saf Alman teknoloji standartlarını ayağımıza getiren vw-tr servislerinden allah razı olsun.

Serviste islemler devam ederken
Müsteri bekleme alanında
Mavi-mor-pembe neon ışıklarda vardır bu yetkili serviste ???

Böylede olabilir di ? Ekli dosyayı görüntüle 77850
Bayan lüx 70 lik dediğinin, yet servis karşılığı bol bol civata pul somun :) miktarı çok olduğundan ordan kabarıyor ''fatura'' takıldığı da muamma + volan debriyaj içinde vidaları da geliyor. :) + Yet servis balata çatal baskısı bunlar set tek tek yazarak şişirmiş hepsine sonra zubi %80 indirimi yapsa ne olacak. 12 liralık işe 50 bin diyor. :) allah bu soyguncuların eline düşürmesin emekçi kardeşlerimi dışında tutuyorum.. vw doğuşun eline düştüğü gün bitti de mecbur katlanıyoruz.

Upvote 0
En kötü durumda dahi olsa torna sonrası 0 gibi kullanılır. Oynar göbek gibi değil.
Volant zaten tertemizdir. O kesin

Benim debriyaj balatanın dahi bitmedigi üzerine tahminim gecerli

Yetkiliye hersey bitiktir tükenmistir değişmesi gerekir bu hayatta

Upvote 0
Bayan lüx 70 lik dediğinin, yet servis karşılığı bol bol civata pul somun :) miktarı çok olduğundan ordan kabarıyor ''fatura'' takıldığı da muamma + volan debriyaj içinde vidaları da geliyor. :) + Yet servis balata çatal baskısı bunlar set tek tek yazarak şişirmiş hepsine sonra zubi %80 indirimi yapsa ne olacak. 12 liralık işe 50 bin diyor. :) allah bu soyguncuların eline düşürmesin emekçi kardeşlerimi dışında tutuyorum.. vw doğuşun eline düştüğü gün bitti de mecbur katlanıyoruz.
Doguşun eline düstü evet bitti !

90 ların sonuna kadar
Sanırım vw de ana distirbütörlük yoktu. Yani vw- doğusta yoktu

Bir anı ?

Üniversite son sınıfta (sene 99 )

Beytepe de mektep (hacettepe)

5 yıl ford taunus la gidip geldim

Bir gün bölümden arkadaşlarla beraber
okul Otoparkına yürürken?

Arkadasın biri şaaak anahtar kumandasına bastı .

Baktık o ne ?

Karşımızda sıfır mk4 bir golf
süprize bak ?

Babam sağ olsun dedi !

Babam sipariş etti getirdi anahtarı verdi ?

babam sagolsun Hediyesi mi denir ?

Tam denmez!

O yıllarda vw leri bağımsız bayiler ithal ediyor.

Ve bu arkadaşın babasıda ANKARA ERE OTOMOTİVİN sahibi zaten.

Ere otomotiv ankaradaki vw bayisi !

Hemen arabayı incelemeler hayırlı olsunlar güle güle kulllan dilekleri falan.

Bu arada donanım olarak
Bizler Vayyy bu da varmış şu da varmış derken

Arkadaş reklamvari bir ağızla

Tabi hocam benim arabam
" KAMFIRTLAYN " bile dedi . (,komfortlayn demedi yani)

Trendlayn degil hani !!!

Baban vw bayisi ise çekerler altına bi efsane kasa golf

Ere otomotiv sonra ne oldu

Kayboldu gitti dogus distribütörlügü alınca

Upvote 0
Her şeyi anladimda sanziman sokuldu takıldı 9 bin küsür! Bu ne şimdi. Baskı balata değişiminde şanziman mı sokuluyor artık.
Ayrıca işçilik eksik yazılmış.
-Araç anahtarı takıldı çıkarıldı.
-Kaput açma mandalı çekildi bırakıldı.
-Kaput açıldı kapatıldı.
- Lift kaldırıldı indirildi.
-Araca en son selam verildi alındı
Bu kalemler yazılmamış. Doğuşu eksik faturadan dolayı kınıyorum. Hiç yakışmadı.

Upvote 0
Her şeyi anladimda sanziman sokuldu takıldı 9 bin küsür! Bu ne şimdi. Baskı balata değişiminde şanziman mı sokuluyor artık.
Ayrıca işçilik eksik yazılmış.
-Araç anahtarı takıldı çıkarıldı.
-Kaput açma mandalı çekildi bırakıldı.
-Kaput açıldı kapatıldı.
- Lift kaldırıldı indirildi.
-Araca en son selam verildi alındı
Bu kalemler yazılmamış. Doğuşu eksik faturadan dolayı kınıyorum. Hiç yakışmadı.
:):):):)

Upvote 0

Arkadaşlar 1 hafta önce 2014 golf 7 satın aldım. Debriyaj set volan v.b degisecek . 52.400 tl kdvsiz teklif alıyorum kdv v.b eklenip indirimler çıkarıldıktan sonra 48 bin tl tutuyor. Bu fiyat normalmi ? Gerçekten yetkili servis bu fiyatamı yapıyor şaka mı bu ? Dsg değil birşey değil manuel araba bu .
yanlış anlamayında 2014 model araç için neden yetkili servis düşünüyorsunuz?

Upvote 0

Geri
Üst Alt