2018 golf comfortline araca donanım özelliği ekletme

Sahin27

Yeni Üye
Araç
Golf 7.5
2018 1.6 tdi comfortline aracıma karartmalı dikiz aynası , katlanır ayna , hız sabitleme , geri görüş kamerası ve far/yağmur sensörü yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat aldım bir yerden bana söylediği fiyatlar yüksek mi anlayamadım. Gaziantep' de nerede yaptırabilirim.
Bana verilen fiyatlar:
Kamera orjinal logo 13 bin
Far/yağmur sensörü 4 bin
Karartmalı dikiz aynası 4 bin
Katlanır ayna 8500
Hız sabitleme 23 bin

2018 1.6 tdi comfortline aracıma karartmalı dikiz aynası , katlanır ayna , hız sabitleme , geri görüş kamerası ve far/yağmur sensörü yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat aldım bir yerden bana söylediği fiyatlar yüksek mi anlayamadım. Gaziantep' de nerede yaptırabilirim.
Bana verilen fiyatlar:
Far/yağmur sensörü 4 bin
Katlanır ayna 8500
Hız sabitleme 23 bin
Hocam parça fıyatları yüksek sana verilen fıyatta
Örnek far yağmur sensörü 2400/2500
karartmalı dıkız aynası 3000/3250 arası
Araştır al

Bana verilen fiyatlar:
Far/yağmur sensörü 4 bin
Katlanır ayna 8500
Hız sabitleme 23 bin
Fiyatlar normal, katlanir ayna ucuz geldi sadece bana cin mali olabilir serviste daha pahali cunku

Bendeki fiyatlar montaj yok hepsi sifir kutusunda

Orjinal high logo kamera tesisat dahil 8.500 tl

Auto far dugmesi ve yağmur sensörü 2.250

Otomatik karartmali ayna ince ceeceveli 3.000 tesisat dahil

Diğerleri bende mevcut degil

Bana verilen fiyatlar:
Far/yağmur sensörü 4 bin
Katlanır ayna 8500
Hız sabitleme 23 bin
Merhaba hocam
bende Gaziantep te 2017 comfortline a geri görüş yaptırmak istiyorum ama araçtaki teyp uygun değil higlinein teybi ve geri görüş kamerası lazım nerden fiyat aldınız bende bir fiyat almak isterim
bende ki ekran bu

Ekli dosyalar

• golf multimedia.jpeg
    golf multimedia.jpeg
    63.1 KB · Görüntüleme: 14
aynı bölgede inter elektronik var ben fiyat almadım isterseniz oradan da fiyat alın

@CORLEONE ayni modelin carplayli geri gorus destekli modeli rcd330 var hocam elimde isterseniz sifir turkce menu 13.000 tl

Rcd330

Ekli dosyalar

• d3f89401-d40c-4ad6-9bed-f6cc5027e101.jpeg
    d3f89401-d40c-4ad6-9bed-f6cc5027e101.jpeg
    273.3 KB · Görüntüleme: 31

@HONEY hocam size bir sorum olacak bayağı bilgilisiniz ve satış işi de yapıyorsunuz galiba
bu özellikleri yaptırmaya değer mi yoksa bu boş arabayı satayım mı?

Geri
Üst Alt