2018 golf comfortline araca donanım özelliği ekletme

Bendeki fiyatlar montaj yok hepsi sifir kutusunda

Orjinal high logo kamera tesisat dahil 8.500 tl

Auto far dugmesi ve yağmur sensörü 2.250

Otomatik karartmali ayna ince ceeceveli 3.000 tesisat dahil

Diğerleri bende mevcut degil
Kamera hala satılık mı?

2018 1.6 tdi comfortline aracıma karartmalı dikiz aynası , katlanır ayna , hız sabitleme , geri görüş kamerası ve far/yağmur sensörü yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat aldım bir yerden bana söylediği fiyatlar yüksek mi anlayamadım. Gaziantep' de nerede yaptırabilirim.
Bana verilen fiyatlar:
Kamera orjinal logo 13 bin
Far/yağmur sensörü 4 bin
Karartmalı dikiz aynası 4 bin
Katlanır ayna 8500
Hız sabitleme 23 bin
@ho
Hic biri kalmadi bitti hocam
Abi selam bcd330 Carplay ve Mirrolink olan cihaza yazılımsal olarak Andorid Auto yüklemek mümkün mü? Var mi bir yöntemi

@ho

Abi selam bcd330 Carplay ve Mirrolink olan cihaza yazılımsal olarak Andorid Auto yüklemek mümkün mü? Var mi bir yöntemi

Selam

Maalesef bilmiyorum

Ankarada tam istediğiniz model ve butcenize uygun cihaz vardi almadiniz mi ?

Selam

Maalesef bilmiyorum

Ankarada tam istediğiniz model ve butcenize uygun cihaz vardi almadiniz mi ?
Abi görüştüm sorulara tam cevap alamadım video istedim geldi ama çok bir aydınlatıcı olmadı fiyat konusuna girmiyorum bile 11.500'den 11.400'e indi :) sıfır pazarlık başka bir cihaz bakıcam

Comforta ben olsam uğraşmazdım comfort sahibi(sunroofsuz) olarak. Işık ve sürüş paket +keyless go(çok nadir gördüm)var. Car play, J led, dinamik stop hayalet ekran vesaire uzadıkça uzuyor liste. O yüzden donanım anlamında bişey eklemedim hiç. Ancak içimde highline 1.4 tsi full bi golf 7.5 yarış mavisi hep kalır sanırım.

Geri
Üst Alt