2018 golf comfortline araca donanım özelliği ekletme

@HONEY hocam size bir sorum olacak bayağı bilgilisiniz ve satış işi de yapıyorsunuz galiba
bu özellikleri yaptırmaya değer mi yoksa bu boş arabayı satayım mı?

Yukaridaki rakkamlari yaklaşık topladım 50 bin civarina farkla dolu araca gecebiliyorsaniz ayni km ve temizlikte tabikide dolu araca gecin

Antep sanayii de Muhammed bagci var ondan da fiyat alin isterseniz

Hiz sabitleme yerine acc yaptirin hiz sabitlemete 23 bin degmez acc deger

montaj ı nasıl yapıcaz hocam
soket sokete ise ben takabilirmiyim
Soket sokete

Kendiniz yapabilir misiniz bilmiyorum herkesin el becerisi farklı

Araca takinca kodlama gerekiyor yoksa arac kadrani İngilizce olur onun haricinde hersey mevcut aktif calisir

Soket sokete

Kendiniz yapabilir misiniz bilmiyorum herkesin el becerisi farklı

Araca takinca kodlama gerekiyor yoksa arac kadrani İngilizce olur onun haricinde hersey mevcut aktif calisir
geri görüş için illa montaj lazım ama

Yok hocam
Geri görüş ekletecektim ekran değişmesi lazımmış. Multimedia ekranda değişince araç ayarlarını göstermiyormuş
Hız sabitleyici istiyorum ama pahalı bence birde orijinal gibi olmaz gibime geliyor.
J LED farım var zaten. Böyle devam

aynı durumdayız o zaman bende de sadece j led far var böyle devam ederim galiba
Hocam comfortline bizi hayal kırıklığına uğrattı. 2017 arabada nasıl hız sabitleyici standart olmaz hala anlayamıyorum. Reno cliolarda hız sabitleme katlanır ayna coming home leaving home otomatik far otomatik silecek varken gerçi icon pakette var ama. Bu kadar övülen VW de olmaması üzdü.

Yok hocam
Geri görüş ekletecektim ekran değişmesi lazımmış. Multimedia ekranda değişince araç ayarlarını göstermiyormuş
Hız sabitleyici istiyorum ama pahalı bence birde orijinal gibi olmaz gibime geliyor.
J LED farım var zaten. Böyle devam
Takilan her parca orjinal yedek parcaysa neden orjinal gibi olmasin

Geri
Üst Alt