hakanoncu
Yeni Üye
- İsim
- Hakan Öncü
- Araç
- Golf 8 Life 1.0 eTsi
Merhaba, Aracım Golf8 Life,
58 bin KM de, 1 aydır, ekrana "12V akü zayıf, Sürüş işletiminde şarz edin" mesajı çıkıyor.
Sonra gidiyor, sürüş esnasında arada tekrar çıkıyor,
Araç DOD Esenyurt serviste 3 gün incelendi, akü şarz edildi. ama sorun devam ediyor.
Salı günü tekrar bırakacam, ikame araç verecekller galiba.
bu sorunu yaşayan oldu mu.
bizim araçta 2 adet akü var, yanlış bilmiyor isem. 1 tanesi, kaput altındaki, diğeride yolcu koltuğu altında olan.
Bu mesaj bu akü ile alakalı olabilir mi.
araç Istanbulda Beylikdüzü - Esenyurt arası hergün kullanılmakta, hafta sonlerıda boş durmamakta.
Ben 0 aldım, aldığım günden beride DOD Esenyurtta servis bakımı yapıldı. 2 yıllık garanti bitti, garanti uzatmam yok.
Fikti olan varmdır.
58 bin KM de, 1 aydır, ekrana "12V akü zayıf, Sürüş işletiminde şarz edin" mesajı çıkıyor.
Sonra gidiyor, sürüş esnasında arada tekrar çıkıyor,
Araç DOD Esenyurt serviste 3 gün incelendi, akü şarz edildi. ama sorun devam ediyor.
Salı günü tekrar bırakacam, ikame araç verecekller galiba.
bu sorunu yaşayan oldu mu.
bizim araçta 2 adet akü var, yanlış bilmiyor isem. 1 tanesi, kaput altındaki, diğeride yolcu koltuğu altında olan.
Bu mesaj bu akü ile alakalı olabilir mi.
araç Istanbulda Beylikdüzü - Esenyurt arası hergün kullanılmakta, hafta sonlerıda boş durmamakta.
Ben 0 aldım, aldığım günden beride DOD Esenyurtta servis bakımı yapıldı. 2 yıllık garanti bitti, garanti uzatmam yok.
Fikti olan varmdır.