İşin vakkosu duayeni olmaya gerek yok aradaki farkı tespit etmek için. Sanırım yazılım satmak daha cazip geliyor size ki bu konuyu eleştirmeye çok açıksınız
Size hiç parametre felsefesi yapmadan kullanıcı olarak yorumumu ileteyim.
2.el bir araç aldım d2 de kalkıyordu gaza az çok bassamda farketmez araba "d2" de kalkıyordu. Aracın çekişi düşük geliyordu 1.5 motora göre (km 22.000).
Dsg hafızasını sıfırladım eskiden d2 de kalkan araba d1 de 17km/h hıza kadar dayanıyor. Yavaşlarken 1-2 sarsıntı ve karmaşayı bıraktı ki keza 4-5 km/h hıza düşmeden trafikte d1'e almıyor. Bir önceki sahibi ekonomik şekilde arabayı sürmeye alıştığı için araba onun kullanım şekline göre ivmeleniyordu d2 de kalkıyordu vitesleri çok erken atıyordu vesaire vesaire bunları tekrar bilale anlatır gibi size anlatmaya gerek yok siz zaten dsg hafızasını benden çok daha iyi biliyorsunuzdur.
Olayın bilimsel teoremi parametresini protokolünü bilmiyorum ben arabayı dinleyen bir kullanıcı olarak aradaki farklı belirgin şekilde hissediyorum. Buna ilişkin youtubede bir çok video var ki ateş olmayan yerden duman çıkacak hali yok videoyla farkı bariz şekilde bir kullanıcı olarak gözlemleyebiliyorum.
@ogzogz hocamında dediği gibi bu işin sazanı da avcısı da halihazırda çok sayıda olduğu için sabaha kadar da tartışsak bu konuyu,bir noktaya ulaşamayacağız. Para verip optimizasyonla çözenler para verdiğiyle kaldı, Hala birilerini düdükleyemeye devam eden av arayan satıcılarda sıfırlama hakkında dsg sıfırlama neymiş, parametresi ne, o gereksiz bu yanlış gibi yorumlarıyla geri kalmayacaklardır. ZartEcu ZurtVagcom dükkanları birkaç yıl önce patreon üstünden 10 dolara bi kere satın aldıkları dosyaları 5x 10x karla hala satmaya devam ediyor. Aynı dosyalar hala ve hala yd forumlarda paypal aracılığıyla satılıyor çok komik rakamlara. Bizimkilerde 2000-3000tl ye birine o yazılımı dayayamayınca tribe girip alternatif çözümleri sorgululuyor karalıyor
yazık