Çalıştırdıktan sonra 1 dk bekliyor musunuz?

herkese iyi akşamlar, bende devir saati normale dönene kadar bekliyorum ama şöyle bir durumla karşılaştım bu süre zarfında genelde anlık tüketim 1.5 tl civarında kalıyordu. Son bir aydır bu rakam 3 tl lere çıkıyor yaklaşık 30 sn sonra 0.5 civarına iniyor. Bu fark neden ortaya çıkmış olabilir ateşleme sistemi yada oksijen sensörü olabilir mi sizce?

Ekli dosyalar

• IMG_1176.jpeg
    IMG_1176.jpeg
    82.4 KB · Görüntüleme: 20

herkese iyi akşamlar, bende devir saati normale dönene kadar bekliyorum ama şöyle bir durumla karşılaştım bu süre zarfında genelde anlık tüketim 1.5 tl civarında kalıyordu. Son bir aydır bu rakam 3 tl lere çıkıyor yaklaşık 30 sn sonra 0.5 civarına iniyor. Bu fark neden ortaya çıkmış olabilir ateşleme sistemi yada oksijen sensörü olabilir mi sizce?
Havanin sıcaklığıyla alakali bir durum havalar soğudu benimkide yuksek başlıyor yazin hemen 0.5 lere düşerken şuan cok uzun sürüyor ben düşmeden hareket ediyorum 1dk felan beklerim ama

Aracı çalıştırdıktan 30 saniye yüksek devirde (1.5) devirde çalışıyor. 30 saniye sonra kendi kendine düştükten sonra yola devam ediyorum.

Geri
Üst Alt