Araç satışı FuzulEv hakkında

Aracıma müşteri buldum ama müşteri fuzulevde param var dedi konuyu biraz araştırınca noterde satışı veriyoruz alıcı ruhsatı firmaya yolluyor firmada bize paramızı yolluyormuş daha önce bu tarz araç satışı gerçekleştiren oldu mu teşekkürler

Fuzulevden tahadütname alırsanız pek sorun olmayacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek husus tahadütname aldığınız kişi ile satışı yapacağınız kişi aynı olsun.
Ayrıca yeni gelen takasbank güvenli ödeme sisteminde nasıl işliyor sistem ona da bakmak lazım. Belki parayı takasbanka fuzulev atıyordur. Haliyle içinize daha da siner bu işlem. Parayı, hesabınızda görmeden arabanın anahtarlarını teslim etmeyin.

Fuzulevden tahadütname alırsanız pek sorun olmayacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek husus tahadütname aldığınız kişi ile satışı yapacağınız kişi aynı olsun.
Ayrıca yeni gelen takasbank güvenli ödeme sisteminde nasıl işliyor sistem ona da bakmak lazım. Belki parayı takasbanka fuzulev atıyordur. Haliyle içinize daha da siner bu işlem. Parayı, hesabınızda görmeden arabanın anahtarlarını teslim etmeyin.
Aracın ruhsatını verip 2 3 saat bekliyormuşuz biraz içime şüphe düştü

Merhabalar, yakın arkadaşım yakın zamanda böyle araç aldı. Sürecin detaylarını öğrenince paylaşacağım. Ancak takasbanktan muaf eski usul satış oluyor.

Çok teşekkür ederim
Direkt kendi cümlelerini aktarıyorum :

"Aracı yaklaşık 1 hafta önceden bulup onaylatıp bir de devrinden sonra ödeme yapıldığı için insanları ikna etmek gerçekten zor, yapacak arkadaşlara kolaylıklar dilerim. Bu işlemde öncelikle kredi-finansman kullandığınız firmaya alıcı-satıcı beraber gidiyorsunuz, orada alıcıya bir teminat mektubu gibi bir yazı size de bu satışta kredi kullanıldığına dair bir yazı veriyor. Bu yazıda kullandığınız kredi miktarını da yazdırabilirsiniz yada direkt olarak aracın bedelini de. Biz direkt olarak aracın bedelini yazdırdık çünkü kalanını güvenli ödeme ile isterler mi bilemediğimiz için uğraşmak-risk etmek istemedik. Notere geldiğinizde bu sözleşmeyi veriyorsunuz işleminiz güvenli ödemeye gerek kalmadan direkt olarak ilerliyor. Fuzulev bu konuda Noterler Birliği ile anlaşma yapmış diye bir bilgi aktardılar tahmin ediyorum ki diğer kredi firmaları da bu şekilde ilerliyordur. Öbür türlü sistemin çalışma mantığı ile "Güvenli Ödeme Sistemi" uyuşmuyor. (Satış tamamlandıktan yani devir işlemi olduktan sonra kredi miktarı araç satıcısına aktarılıyor.)

1733405714469.png

DİKKAT ! Aramızda güven olduğu için tamamını böyle yazdırabildik ancak siz bir kısmı kredi bir kısmı nakit işlemlerinde kalan nakit kısmını kendi aranızda halletmeden veya güvence altına almadan bu yöntem ile devri yaparken çok dikkatli olun.

KAYNAK

Aracıma müşteri buldum ama müşteri fuzulevde param var dedi konuyu biraz araştırınca noterde satışı veriyoruz alıcı ruhsatı firmaya yolluyor firmada bize paramızı yolluyormuş daha önce bu tarz araç satışı gerçekleştiren oldu mu teşekkürler
Hocam kuzenim bu yaz aldı Noter ısı bıttıkten sonra aynı gün odemeyı yapıyorlar
Fuzel ev buyuk ve guvenılır fırma tabıkı tedbırlı olmakta fayda var örnek kuzenım aracı aldığı kısıyle noterden sonra 3 saat e yakın bır süre bır kafede oturdu ve para hesaba yattıktan sonra satıcı aracı teslım edttı

Hocam kuzenim bu yaz aldı Noter ısı bıttıkten sonra aynı gün odemeyı yapıyorlar
Fuzel ev buyuk ve guvenılır fırma tabıkı tedbırlı olmakta fayda var örnek kuzenım aracı aldığı kısıyle noterden sonra 3 saat e yakın bır süre bır kafede oturdu ve para hesaba yattıktan sonra satıcı aracı teslım edttı
Anahtarı teslim etmemek lazım

Arkadaşlar selamlar, golf aracım bir süredir ilandaydı. Alıcı birisi çıktı geldi araca vb baktı sonrasında ise aracı FuzulEv gibi bir şey söyleyip o şekilde aracı alacağını söyledi. Nedir bu sistem dediğimde ise bir sürü karmakarışık şeyler anlattı. Tam kafama yatar gibi oldu ikna oldum fakat bu sefer de ruhsat fotokopisi cart curt istiyor. Nedir bu sistem bilgi sahibi olan var mı? Bu tarz baş ağrıtmaya meyilli şeylerden nefret ederim. Zaten özellikle kapora da almadım. Ne dersiniz, tavsiyeleriniz nedir?

Arkadaşlar selamlar, golf aracım bir süredir ilandaydı. Alıcı birisi çıktı geldi araca vb baktı sonrasında ise aracı FuzulEv gibi bir şey söyleyip o şekilde aracı alacağını söyledi. Nedir bu sistem dediğimde ise bir sürü karmakarışık şeyler anlattı. Tam kafama yatar gibi oldu ikna oldum fakat bu sefer de ruhsat fotokopisi cart curt istiyor. Nedir bu sistem bilgi sahibi olan var mı? Bu tarz baş ağrıtmaya meyilli şeylerden nefret ederim. Zaten özellikle kapora da almadım. Ne dersiniz, tavsiyeleriniz nedir?

Hocam aynı olay benim başıma da geldi.
Güvenilir değil bence dikkat edin

Geri
Üst Alt