Öncelikle fuzulden araba alan biri olarak yazıyorum ki sistem aslında çok iyi başta benim de aklımda çok soru vardı ama gidip konuştuktan sonra aklıma yattı BDDK ile anlaşmalı olması da ayrı yeten güven veriyor hiç bisekilde paranız içerde kalmıyor bu gibi yerlerden araba alanlar ben gibi galerileri tercih ediyorr 1 hafta öncesinden arabayı bulmanız gerekiyor bu biraz sıkıntılı bı süreç hem alıcı için hem satıcı için (tek sevmediğim tarafı bu 1 haftadır gözüme uyku girmiyor heyecandan korkudan) Expere sokuyorsunuz ayriyeten kapora veriyorsunuz hemen alamadığınız için Arabayı bu sürede güvenilir birileri olması lazım ki zaten arabayı aldı diye arabada değişiklik yapıp dolandırılma vs olmasınn fotoğraflar şubeye gönderilir onlarda sisteme yükler merkezden onay bekler gelincede zaten satış gerçekleşir noter satışı sırasında para güvenli hesaba aktarılıyor sanırım tam bilmiyorum bunu amaa satıcının hesabına 4 5 gibi para yatar dediler biz şöyle anlaştık satıcı devirden sonra arabayı aldım diyip gitmek yok satıştan sonra buraya geliriz çay kahve içeriz ne zaman para hesabıma yatar öyle arabanı alırsın gidersin dedii yani akşama kadar rehin kalıcazz

böyle insanları da yok diyip göndermeyin bence onlarda tedirginn sadece şubeden bı arayıp sordurabilirsiniz teyit amaçlı o tamamsa gerisi çok kolay