Dashboarddaki hata kodunu bilen var mı?

osmandbnl

Üye
İsim
Osman
Araç
Golf 1.4 TSI 140hp ACT
Merhaba arkadaşlar.
Henüz yeni Obdeleven cihazı aldım ve golf7 aracıma bağladım. Hataları tarattığımda aşağıdaki hata kodu çıkıyor. Hataları silip tekrar tarattığımda yine aynı hata kodunu alıyorum. Aracı 2. El olarak aldım ve hiçbir gizli özelliğini henüz açmadım. Bu hata kodu hakkında yardımcı olabilir misiniz bana?

Function restriction due to communication interrup

Ekli dosyalar

• 1000049076.jpg
    1000049076.jpg
    61.2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Tamam şifreyi buldum. Kodladım. Ama bu seferde aynı hatada priority ve counter sayıları değişti. Hata aynı hata devam ediyor ama. Geri aldım kodlamayı.
Artık hatayı bulamadım bir türlü. Bu hatayı kim bulabilir arkadaşlar yetkili servis mi yoksa usta mı? Araç 2013 model. Nereye gösterebilirim?? Yardımlarınızı bekliyorum.

Upvote 0

Artık hatayı bulamadım bir türlü. Bu hatayı kim bulabilir arkadaşlar yetkili servis mi yoksa usta mı? Araç 2013 model. Nereye gösterebilirim?? Yardımlarınızı bekliyorum.
Önceki mesajımın birinde bahsettiğim gibi hata yazılımsal olmayabilir. Kablo bağlantısı veya sensör arızası gibi durumlardan da kaynaklanabilir. Bu işlerden anlayan bir ustaya göstermen faydalı olur.

Upvote 0
Önceki mesajımın birinde bahsettiğim gibi hata yazılımsal olmayabilir. Kablo bağlantısı veya sensör arızası gibi durumlardan da kaynaklanabilir. Bu işlerden anlayan bir ustaya göstermen faydalı olur.
Bu kablo ya da sensör arızası aracın herhangi bir yerinde olabilir mi yoksa sadece gösterge paneli ile ilgili mi? Bir de elektrikçi mi yoksa normal ustaya mı götürmek lazım. Ya da yetkili servise mi?

Upvote 0
Bu kablo ya da sensör arızası aracın herhangi bir yerinde olabilir mi yoksa sadece gösterge paneli ile ilgili mi? Bir de elektrikçi mi yoksa normal ustaya mı götürmek lazım. Ya da yetkili servise mi?
Arıza tespitinden anlayan iyi bir tamirci veya servise şikayetinizi belirtip gösterebilirsiniz.

Upvote 0
Aydoğanlar Yahya ustaya gösterdim bugün hatayı. Birşey yok dedi. Motor arıza ışığı yanınca hatayı silmeyin dedi. Öylece gönderdi beni.

Upvote 0

Geri
Üst Alt