Hocam iki tane Tungsten manuel highline ilanı var, biri 83 diğeri 87ben de aracımı neden satamıyorum diye düşünüyordum?
Hocam iki tane Tungsten manuel highline ilanı var, biri 83 diğeri 87ben de aracımı neden satamıyorum diye düşünüyordum?
Bu özel bir araç sen ben cahil insanlarız sanırsam biz bilmiyoruz.., baksana araçta "eşya gözü paketi" varmış.. s=yerlerde"Özel Renk" ifadesine ifrit oluyorum. Sanırsın ki bi tek o almış o rengi. Fabrikada özel karışım yapmışlar onun için. Bir de başlıkta eşşek kadar yazıyorlar bunu. Örnek: 323316725
Bu ilandaki araba toplasan 115k falan yapıyor o da sıfır. Adam 107k fiyat koymuş 10000'de arabaya. Body kit vs harcadığı parayı koyacak üzerine, 10000 km bedavaya binecek güya."Özel Renk" ifadesine ifrit oluyorum. Sanırsın ki bi tek o almış o rengi. Fabrikada özel karışım yapmışlar onun için. Bir de başlıkta eşşek kadar yazıyorlar bunu. Örnek: 323316725
Güzel duruyor fiyat makul. Ama hasar varmıdır bilinemez.Arkadaşlar şu ilana bakar mısınız, sizce normal mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-model-volkswogen-golf-1%2C4-tsi-hatasiz-kusursuz-biblo-bebek-328002827/detay