Değerli Serdar Hocam@silvershadow Murat hocamın neşteri vuracağına eminim.
Opsiyonlu 2013 model 1.2 Tsi manuel
Fiyat 83.000 TL
Bu extrem fiyatlı aracın fotoğraf kalitesi de ibretliktir. Yoldan geçen dayının gömleğinin tarzına kayıyor gözler.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-full-plusfull-golf7-1.2tsi-105hb-nokta-hatasiz-330972986/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
Bize o zamanlar 2500 demişti...@Negatiwe Arabayı komple folyo kaplamış ??
Şimdi hatirladim değerli hocam. Galiba yaşlaniyorum artik.Değerli Serdar Hocam
Bu bizim DH 'nin gülü, GG nickli Giray'ın arabası değil mi?
Plakasını tanıdım...
Hani şu fön makinesiyle sokak ortasında şeffaf folyo kaplayan,
Başkasının aracını kendi aracı gibi satmaya kalkan,
Gördüğüm kadarıyla Çin işi Japon işi Xenon ların da çakmış....
Aslında ilk satışa çıkarttığındaki fiyatı bilseniz. 3 senedir neden satılmadığını da anlarsınız...
90 bin istemişti zat-ı şahaneleri
Sanırım bu kadar yeterli olur?
Yok zaten fiyat çok abartılı orası kesin aracın komple folyo kaplanmış olması ayrı komedi. Bu şekilde ilan o kadar çokki düşük kilometreli vw 2. el alınmaz izlenimi veriyor insana aynı paraya 0 km si var çünkü.Belirlediği fiyat için yine uçurum var hocam.
Üşenmedim, ilanı buldum. İlan nosu : 332461146 .İstediği fiyat sıfırından 1000,00 TL düşük sadece. Yediririm belki diye de 500,00 TL verdim yazmış . Küçük yerde biri kanacak diye bekliyor işte.
Bir filmde Kemal Sunal'a boğaz köprüsünü satıyorlardı. O hesap.Üşenmedim, ilanı buldum. İlan nosu : 332461146 .İstediği fiyat sıfırından 1000,00 TL düşük sadece. Yediririm belki diye de 500,00 TL verdim yazmış . Küçük yerde biri kanacak diye bekliyor işte.