Kaskodan Şerit Takipli Cam Değişimi Hakkında Soru

Gidip yüz yüze görüşmek daha iyi olacak sanırım. Ben parça numarasını verip bu camdan istiyorum diyeceğim kırık camım yerine ve arada fark çıkarsa onu ödeyeceğim. Exper atamıyor mu kasko firması cam değişimlerinde ? Eğer öyleyse zaten yokuşa sürmeleri çok saçma bu süreci, her şey kendi ellerinde olmuş oluyor.
Hocam servis degistirir faturani Keser kaskon oder cam degsimi icin expert gelmez sen giderken serit takip li cam in parca numarasini yaninda gotur bu cami istiyorum de
Kisaca servis elaminin elinde olan bir durum
Bazen artislere dek geliyorsun isi yokusa suruyorlar

Ayın 4üne randevu aldım sabahtan gidip görüşücem cevaplar için teşekkürler.

Bugün servise gidip kayıt açtırdım, hasar danışmanı arkadaş talep açıp kasko firmasına gönderdi müşteri şu parça no'lu camı istiyor aradaki farkı kendisi karşılayacak diye. Hafta içi onay durumu belli olacak bakalım.

Bugün servise gidip kayıt açtırdım, hasar danışmanı arkadaş talep açıp kasko firmasına gönderdi müşteri şu parça no'lu camı istiyor aradaki farkı kendisi karşılayacak diye. Hafta içi onay durumu belli olacak bakalım.
Gelişme var mı ?

Birkaç sene önce Ümraniye Avek'te aynı bu şekilde yaparak şerit takipli cam taktırmıştım, cüzi bir fark ödemiştim.

Birkaç sene önce Ümraniye Avek'te aynı bu şekilde yaparak şerit takipli cam taktırmıştım, cüzi bir fark ödemiştim.
Vw’ de daha kolay oluyor bu işler sanırım, Tiguan aracımıza daha kolay yapmıştık bu işlemi. Seat biraz daha bilgisiz bu konuda heralde.

Vw’ de daha kolay oluyor bu işler sanırım, Tiguan aracımıza daha kolay yapmıştık bu işlemi. Seat biraz daha bilgisiz bu konuda heralde.
Olabilir hocam ama bana da hemen olur demediler, "başka servislerde geçmişte yapıldı, örnekleri var, siz o şekilde yazarsınız diyerek biraz yönlendirmem gerekti".
Yapılmayan/yapılamayacak bir şey olmadığı için biraz ikna kabiliyeti de devreye giriyor.

Aracı teslim aldım 165 TL bir fark çıktı onu ödeyip cam sürecini noktalamış olduk. Cumartesi kamerayı montajladıktan sonra tamam olacağız :)

Aracı teslim aldım 165 TL bir fark çıktı onu ödeyip cam sürecini noktalamış olduk. Cumartesi kamerayı montajladıktan sonra tamam olacağız :)
yeni camda sadece kamera için ekstra alan var dimi

Geri
Üst Alt