Samsun Özön’de yaptırmıştım.Servis servis değişiyor muhtemelen İstanbulda mı yaptırdınız işlemi acaba
Samsun Özön’de yaptırmıştım.Servis servis değişiyor muhtemelen İstanbulda mı yaptırdınız işlemi acaba
Hocam servis degistirir faturani Keser kaskon oder cam degsimi icin expert gelmez sen giderken serit takip li cam in parca numarasini yaninda gotur bu cami istiyorum deGidip yüz yüze görüşmek daha iyi olacak sanırım. Ben parça numarasını verip bu camdan istiyorum diyeceğim kırık camım yerine ve arada fark çıkarsa onu ödeyeceğim. Exper atamıyor mu kasko firması cam değişimlerinde ? Eğer öyleyse zaten yokuşa sürmeleri çok saçma bu süreci, her şey kendi ellerinde olmuş oluyor.
Gelişme var mı ?Bugün servise gidip kayıt açtırdım, hasar danışmanı arkadaş talep açıp kasko firmasına gönderdi müşteri şu parça no'lu camı istiyor aradaki farkı kendisi karşılayacak diye. Hafta içi onay durumu belli olacak bakalım.
Birkaç sene önce Ümraniye Avek'te aynı bu şekilde yaparak şerit takipli cam taktırmıştım, cüzi bir fark ödemiştim.Bugün servise gidip kayıt açtırdım, hasar danışmanı arkadaş talep açıp kasko firmasına gönderdi müşteri şu parça no'lu camı istiyor aradaki farkı kendisi karşılayacak diye. Hafta içi onay durumu belli olacak bakalım.
Aracı bıraktım hocam kasko cam değişimini onayladı. Sadece aradaki fark belirsiz o da yarın öbür gün belli olur sanırım. Trim parçalarını da tedarik ettim 1100 tl, alacak olan varsa referans olabilir.Gelişme var mı ?
Vw’ de daha kolay oluyor bu işler sanırım, Tiguan aracımıza daha kolay yapmıştık bu işlemi. Seat biraz daha bilgisiz bu konuda heralde.Birkaç sene önce Ümraniye Avek'te aynı bu şekilde yaparak şerit takipli cam taktırmıştım, cüzi bir fark ödemiştim.
Olabilir hocam ama bana da hemen olur demediler, "başka servislerde geçmişte yapıldı, örnekleri var, siz o şekilde yazarsınız diyerek biraz yönlendirmem gerekti".Vw’ de daha kolay oluyor bu işler sanırım, Tiguan aracımıza daha kolay yapmıştık bu işlemi. Seat biraz daha bilgisiz bu konuda heralde.
yeni camda sadece kamera için ekstra alan var dimiAracı teslim aldım 165 TL bir fark çıktı onu ödeyip cam sürecini noktalamış olduk. Cumartesi kamerayı montajladıktan sonra tamam olacağız
GÜLE GÜLE KULLANIN ÇOK İYİ OLMUŞEski camdan tek farkı kameranın montajlanması için gerekli braket var camın üstünde ve kamera oradan şeritleri tarıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79366