Kaskodan Şerit Takipli Cam Değişimi Hakkında Soru

İyi günler bende Seat ateca aracıma yaptırmak istiyorum camı çatladı kaskodan değiştiricem şerit takipli camı fakat kartal doğuş ile konuştuğum zaman aracın üzerinde hangi cam varsa onu takarız diyorlar nasıl yaptırabilirim araçta normalde Front asist özelliği var yani tampon da radar var bende cam çatladığı için kaskodan şerit takipli cam taktırmak istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba, farkını ödersiniz istediğiniz camı takarlar.

Parça numarası verip bu camdan istiyorum aradaki farkı karşılıycam dediğinizde yapmaları gerekiyor. Avek Tekstilkent'te problem yaşamadım orayla görüşün bi isterseniz çok ilgilendi oradaki servis danışmanı hanımefendi.
Peki parça numarasını nasıl vericem nereden bulabilirim birde ne kadar fark çıkıyor biliyor musunuz ?

Peki parça numarasını nasıl vericem nereden bulabilirim birde ne kadar fark çıkıyor biliyor musunuz ?
Camdan sonraki kodlama kamera vs. işini yaptıracağınız firma/kişi kim ise onunla iletişime geçip parça numaralarını alabilirsiniz. Ben forumdan İlker abiye yaptırdım kamera kodlama işini ondan parça numaralarını aldım. 165 tl cam farkı ödedim servise.

Camdan sonraki kodlama kamera vs. işini yaptıracağınız firma/kişi kim ise onunla iletişime geçip parça numaralarını alabilirsiniz. Ben forumdan İlker abiye yaptırdım kamera kodlama işini ondan parça numaralarını aldım. 165 tl cam farkı ödedim servise

Bana numaranızı veya Instagramınızı verir misiniz sizinle iletişime geçmek istiyorum da

Başka servisler direkt araç üzerindeki neyse o takılır diyor, esnek davranabilecek olan tek servis Tekstilkent gibi duruyor. Zaten servis bizlik bişey yok biz takarız ama kasko karşılar karşılamaz bilemeyiz diyor.
Formdan bircok arkadas degsimi yapti kimi arkadas fark odedi100/200 ytl kimi arkadas da fark odemeden degsimi gerceklestirdi
Tamamen servisteki eleman la alakali

Geri
Üst Alt