Golf 7 2015 1.6 tdi chip tuning hakkında düşünceleriniz

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba iyi forumlar

aracım cxxb motor kodlu 1.6 tdi 110 luk dsg golf 7

stage 1 soft yazılım düşünüyorum maksat alt devirler canlansın chip tunnig hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

aracım 161 binde 140 bine kadar servis bakımlı 200-250 bine kadar binmeyi düşünüyorum bu km lere kadar yazılım başıma bi sorun açar mı?

Hocam iyi bir yerde çok açmadan yapılırsa tatlı oluyor mesela ben yaptırdığımda aracım 148binde idi şuan 160bine geldi çok şükür sorun yok.
Bana vaat ettikleri 145bg vs vs.
Ben dedim yok kardeşim açma o kadar 130 larda bırak.
Benim 1.6 tdi 105 lik jetta.
Şuan totalde dynoda 135beygir çıkıyor tabi yere basanı (-) yöndedir.
Tabi Dpf Daha çabuk dolacaktir ileride iptal etmek zorunda kalabilirsiniz;)

Selamlar, yaklaşık 130+ aynı motor tipine ve türevlerine yazılım attık, aracınızda dcm6.2v ecu var, siz x bir firmasına alt devirler canlansın diye yazılım attıracaksınız yaşayacağınız senaryoyu söylüyorum önceden yazılım 3000 sonrasını açtıkları yazılımı direkt sizinkine uyarlayıp yazacaklar, niye dcm6.2v yazarken uçuyor ne gerek var risk almaya vs vs. İyi firma bulup araca özel yazacaklarsa okey.

Her neyse yazılıma gelince aracın 205 binde stage2 yazılımlı, diğer aracım 230 binde stage2 yazılımlı. Çevremde yazılımlı olmayan araç sayısı bir elin parmağını geçmez, biz bir sorun yaşamadık, ama kötü bir yazılımla motorun içinden geçmek mümkün.

Selamlar, yaklaşık 130+ aynı motor tipine ve türevlerine yazılım attık, aracınızda dcm6.2v ecu var, siz x bir firmasına alt devirler canlansın diye yazılım attıracaksınız yaşayacağınız senaryoyu söylüyorum önceden yazılım 3000 sonrasını açtıkları yazılımı direkt sizinkine uyarlayıp yazacaklar, niye dcm6.2v yazarken uçuyor ne gerek var risk almaya vs vs. İyi firma bulup araca özel yazacaklarsa okey.

Her neyse yazılıma gelince aracın 205 binde stage2 yazılımlı, diğer aracım 230 binde stage2 yazılımlı. Çevremde yazılımlı olmayan araç sayısı bir elin parmağını geçmez, biz bir sorun yaşamadık, ama kötü bir yazılımla motorun içinden geçmek mümkün.
Hocam sizin yeriniz nerede

Benim aracımda da aynı motor var ama benimki manuel 90bin kmde. DSG ile tam kıysalama olmaz ancak gazı kökleyince 1. vitesde patinaj çekmeyen araba 2. vitesin tamamını patinaj çekerek bitiriyor(koşullara şartlara göre değişkenlik gösterir lastikler 1000kmde pirelli yaz lastiği). Fırsatım olunca 1449'a geçeceğim.

Nero Perfomance stage 1

Sancaktepeden selamlar o zaman :D Bende ilhan varank hastanesinin yakınlarındayım siz ne taraftasınız ?

Aleykümselam hocam, demokrasi caddesi aşağısındayım valiliğe doğru.
Aha neresi hocam tam olarak sancaktepe nin ben 6 yıl samandıra tesislerinin orada oturdum şuan Ümraniye yazılım işi ile uğraşıyorsunuz sanırım bir ziyaret edeyim sizi
:) hocam genellikle istanbul dışına çıkıp giriyorum, bir dükkanım yok ben dosya hizmeti sağlıyorum yurtdışı/yurtiçi 80'den fazla firmaya, yani aracını götürdüğün dükkanlardan biri benden dosya alıyor olma olasığı yüksek. ( genellikle bu aracını bıraktığın tamircilerin çözdürdüğü işler )eğer müsait olursam bizzat aracın yanına gidip yazıyorum aracı.

Aleykümselam hocam, demokrasi caddesi aşağısındayım valiliğe doğru.

:) hocam genellikle istanbul dışına çıkıp giriyorum, bir dükkanım yok ben dosya hizmeti sağlıyorum yurtdışı/yurtiçi 80'den fazla firmaya, yani aracını götürdüğün dükkanlardan biri benden dosya alıyor olma olasığı yüksek. ( genellikle bu aracını bıraktığın tamircilerin çözdürdüğü işler )eğer müsait olursam bizzat aracın yanına gidip yazıyorum aracı.
Denk düşersek Bi çay çorba içelim hocam :)

Olur hocam, sizin iş neydi ümraniyeye geçtiniz :)
Hocam ben kalıp tasarimcisiyim eşim öğretmen annesine yakın olmak istedi oraya çektik ufakliga filan kayinvalidem baktı sagolsun. Benim aile tarafi hep samandıra da normalde.

Hocam ben kalıp tasarimcisiyim eşim öğretmen annesine yakın olmak istedi oraya çektik ufakliga filan kayinvalidem baktı sagolsun. Benim aile tarafi hep samandıra da normalde.
Buralarında bir olayı kalmadı zaten hocam trafik her sabah kilit, yollar sanki avrupa yakası gibi arabalar haraket bile edemez oldu, iyi yapmışsınız o tarafa giderek.

Buralarında bir olayı kalmadı zaten hocam trafik her sabah kilit, yollar sanki avrupa yakası gibi arabalar haraket bile edemez oldu, iyi yapmışsınız o tarafa giderek.
E tsi yazıyor musun 1.5 2023 150
Aracı görmen gerekli mi

Geri
Üst Alt