Shell mi Castrol mü?

Yetkili servis hangi yağı seçersiniz?

• Castrol

Kullanılan: 8 50.0%
  • Shell

Kullanılan: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Teşekkür ederim tek sıkıntım yağ soğutucum trigerde yanlış antifiriz sonucu 6 saat içerisinde yağ soğutucum patladı yan sanayi taktıkları içinde yağ basınç hatası ve sıcaklığım bi tık daha yüksek çalışıyor onun haricinde radar ve muayene sorunum olmasa vw türkiyenin getirmiş olduğu en iyi araçlardan biri olduğunu düşünüyorum

Özel serviste yan sanayi - orjinallik şüphe durumundan kendim orjinal markalardan temin edip özel servise parçamla gitmeyi seviyorum. Aniden olan sorunda takılan marka ne olduğu bilgisini almam lazım.

Sizin motoru ilk defa duydum. Cidden sayılı kıymeti bilinmesi gereken motordan.
Gün geçtikçe kaza vs bir bir ayrılıyorlar.

Özel serviste yan sanayi - orjinallik şüphe durumundan kendim orjinal markalardan temin edip özel servise parçamla gitmeyi seviyorum. Aniden olan sorunda takılan marka ne olduğu bilgisini almam lazım.

Sizin motoru ilk defa duydum. Cidden sayılı kıymeti bilinmesi gereken motordan.
Gün geçtikçe kaza vs bir bir ayrılıyorlar.
Benim Motor CFHC 2.0 tdi 103kw 140 beygir ufak tefek gıdıklamalar yaptık ortalama öyle alıyorum bu güçleri 204 lük a6 lardan hızlıyım 200 e kadar sonrasında yetişip geçiyorlar 240 da bitiyor malum kasadan dolayı 250 de son hızım üst beygirleri görmem için bv40 dan bv43 e geçmem gerekiyor mecburen ayrıca o yağ soğutucusu kötü günüme denk geldiği için taktırmak zorunda kalmıştım keşke hiç taktırmasaydım dediğim olaylardan yağ konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sağlıklı bol gazlamalı günler dilerim.

Benim Motor CFHC 2.0 tdi 103kw 140 beygir ufak tefek gıdıklamalar yaptık ortalama öyle alıyorum bu güçleri 204 lük a6 lardan hızlıyım 200 e kadar sonrasında yetişip geçiyorlar 240 da bitiyor malum kasadan dolayı 250 de son hızım üst beygirleri görmem için bv40 dan bv43 e geçmem gerekiyor mecburen ayrıca o yağ soğutucusu kötü günüme denk geldiği için taktırmak zorunda kalmıştım keşke hiç taktırmasaydım dediğim olaylardan yağ konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sağlıklı bol gazlamalı günler dilerim.

Teşekkürler. Keyifli sürüşler ...

Geri
Üst Alt