Mesajları okuyunca tüylerim ürperdi, umarım başımıza denk gelmez yürüyen bir bombayamı sahibim diye düşünmedim değil. mk8’im le 21 bin km yi aştım, aracım 2024 Şubat çıkışlı 2023 model. Söylenenlerin hiçbirini yaşamadım, araç esneyince gelen sesler bende de var, aracı güzelce bir yıkayınca geçiyor hepsi fitillerden geliyor yıkadıktan sonra 2 hafta kadar sessiz sakin gidiyoruz sonra yavaştan yine başlıyor çok dert etmiyorum, acımdan memnunum mk7 de mk7.5 da kullandım hepsinin yeri ayrı mk8 den inip başka C segment hb araçlar kullanınca kıymetini anlıyorsunuz golf’ün, ben C premium bile kullandım hemde 22 model. Sunroof dan tıkırtı sesleri mi dersin ön kilima menfezinde kırılma yaşayanlar mı dersin hemde bu araç BMW, whatsap grupları kaynıyor premium bir araca bunlar yakışır mı diye isyanlar vs. Maalesef özellikle 2020 den sonra üretilen araçlarda kalite düşmesi var Mercedeslerin bile her yeri elleyince çıtır çıtır ses veriyor. Almanlarda son zamanlarda yalıtım ve tirim sesi konusunda Fransızlara göre geride kalma durumu var gibi, her neyse Araçlarımızın zevkine bakalım kullanalım gitsin görüşündeyim. Kullanırken Golf’ün verdiği sürüş zevkini hiç birinde alamadım diyeceklerim bu kadar fazla kafaya takmayın…