Evet225/45/17 mi
Evet225/45/17 mi
kormetal replikaOrjinal mi
Hocam kızma ama senin jantta çok kötüymüş be16 dan 17 e geçtim konfor çok iyi görüntüde fena değil. Orjinal jant her zaman en iyisi tabiki bütçe varsa hafif OZ enkei falan alırım.
Hocam çok ucuza geldi yoksa bende beğenmiyorum sıfır bayiden çıkıp değişmiş jantı 4 tanesine 13 bin civarı para vermiştim. Etiketleri üstündeydi.Hocam kızma ama senin jantta çok kötüymüş be
Cms çok iyi bir marka onu replika olarak görmek doğru olmaz. Biz merdiven altı üretilen en ufak çukurda kırılan çakma jantlardan bahsediyoruz.Bugüne kadar 7 tane araç değiştirdim,bunların 5 tanesinde jant değişimine gittim ve hepsi replikaydı,hiçbirinde sorun yaşamadım,tek kusuru orjinale göre bir tık ağır olmasıydı.Birde şöyle birşey,bilmeyenler CMS markasını replika olarak görüyor halbuki Vag grubunda birçok aracın jant üreticisi,demem oki aradığınız ve beğendiğiniz model Kormetal,GMS,Powcan,Arcio gibi markalarda varsa zaten hiç düşünmeden alın,ben daha bilinmeyenlerden bile memnun kaldım bunu demek istedim.
Bu araca ben olsam şuana kadar 50 kere 18 R jantı takardım,birde Vogtland yay Şam'da kayısıHocam çok ucuza geldi yoksa bende beğenmiyorum sıfır bayiden çıkıp değişmiş jantı 4 tanesine 13 bin civarı para vermiştim. Etiketleri üstündeydi.
R pakete komple çevirecek olsam dediğinizi yapardım ama style paket ile bir süre yola devam arka style difüzörü çözmeye çalışıyorum.Bu araca ben olsam şuana kadar 50 kere 18 R jantı takardım,birde Vogtland yay Şam'da kayısı
https://www.garajin.com/golf-8-r-difuzor-4-egzoz-parlak-siyahR pakete komple çevirecek olsam dediğinizi yapardım ama style paket ile bir süre yola devam arka style difüzörü çözmeye çalışıyorum.
Beğeneceğiniz bi replika öneririm hocam o zamanHocam çok ucuza geldi yoksa bende beğenmiyorum sıfır bayiden çıkıp değişmiş jantı 4 tanesine 13 bin civarı para vermiştim. Etiketleri üstündeydi.
Jantlardan ziyade bana bu stoplar lazımBeğeneceğiniz bi replika öneririm hocam o zaman
@Turhan hocama katılıyorum belirli başlı replika markalarda kırılma yaşamazsınız.
Benim sizinle aynı renk olan aracımda powcan markasının bk serisinin bir jantı vardı araca çok yakıştırmıştım ekstra yoksa sırıtabilir ama görseli bırakayım yine de
Ekli dosyayı görüntüle 79465
Ekli dosyayı görüntüle 79466
Bu jantlar güzel ama yönleri olan jant,ben bu tarzlara pek sıcak bakmıyorum,sol taraf kollar arkaya doğru yön alırken sağ taraf öne doğru olmuş görseldeki araçta,keşke şöyle olsaydı dizayn FR-FL-RR-RLBeğeneceğiniz bi replika öneririm hocam o zaman
@Turhan hocama katılıyorum belirli başlı replika markalarda kırılma yaşamazsınız.
Benim sizinle aynı renk olan aracımda powcan markasının bk serisinin bir jantı vardı araca çok yakıştırmıştım ekstra yoksa sırıtabilir ama görseli bırakayım yine de
Ekli dosyayı görüntüle 79465
Ekli dosyayı görüntüle 79466
Siz kararınızı verin orası kolay hocamJantlardan ziyade bana bu stoplar lazım