Replika jant alınır mı

Bu jantlar güzel ama yönleri olan jant,ben bu tarzlara pek sıcak bakmıyorum,sol taraf kollar arkaya doğru yön alırken sağ taraf öne doğru olmuş görseldeki araçta,keşke şöyle olsaydı dizayn FR-FL-RR-RL
çok saçma hocam o yönleri olan jant muhabbeti ya, trafikte görüyorum adamın tekerleri bi tarafta güzel güzel dönerken diğer tarafta stres çarkı gibi dönüyor sanki...

Eğer ki 18 inç üstüne çıkmayacaksanız ve aracınıza uyuyorsa jant değerleri içiniz rahat olsun. Bütçeniz replika jant almaya uygun ise düşünmeden alın hocam dünyanın sonu değil kimseyi dinlemeyin, insanlar fikir belirteyim derken başka türlü yaklaşmayı severler. Günün sonunda hepimiz bir otomobile biniyoruz ve hepimizin dört tekeri var, hepimiz çukurlara düşüyoruz hepimizin jantı yamultma ihtimali var, Beğendiğiniz ve bütçenizin yettiği bi jantı sırf replika diye almak istemiyorsanız bi daha düşünün derim. Memleket meselesi etmeye gerek yok... :)

Son düzenleme:
hocam bu tiguan jantimi
Evet ET değerinden dolayı bunu tercih ettim golf style paketle aynı görüntü çok ufak bir fark var. Ama ET değeri daha düşük olduğu için spacer etkisi veriyor. Dolu dolu gösteriyor lastik çamurluk açısından.

Ekli dosyalar

• 2C39CA32-F0CE-44C6-A1AE-FCD66D80C0D4.jpeg
    2C39CA32-F0CE-44C6-A1AE-FCD66D80C0D4.jpeg
    192.8 KB · Görüntüleme: 13
Evet ET değerinden dolayı bunu tercih ettim golf style paketle aynı görüntü çok ufak bir fark var. Ama ET değeri daha düşük olduğu için spacer etkisi veriyor. Dolu dolu gösteriyor lastik çamurluk açısından.
hocam soyle aciklayayim et degeri dusuk ama o jantin genisligi 7 inch. style janti 7,5 inc. yani hemen hemen ayni durur style jantiyla tiguan janti. gorsel varmi baska

konfor cok farkettimi. ben birkez replika jant takmistim jantlar disarda kaldi aracin manevrasi bile kotulesti. direksyon agirlasti.arac hantallasti resmen soktum attim

hocam soyle aciklayayim et degeri dusuk ama o jantin genisligi 7 inch. style janti 7,5 inc. yani hemen hemen ayni durur style jantiyla tiguan janti. gorsel varmi baska
Aynı durmuyor style paket ile yan yana koyduk benim jant bildiğin spacer takılmış gibi sıfıra sıfır neredeyse. Ayrıca dediğiniz gibi 7 inç olduğu için style paket jantından daha hafif. Buda başka bir iyi yanı.

Ekli dosyalar

• IMG_4132.jpeg
    IMG_4132.jpeg
    233.8 KB · Görüntüleme: 12
konfor cok farkettimi. ben birkez replika jant takmistim jantlar disarda kaldi aracin manevrasi bile kotulesti. direksyon agirlasti.arac hantallasti resmen soktum attim
Replika takmayın hocam teneke jant daha iyidir emin olun. 2 kilometre öteden bağırıyor replika jantlar ya dışarıda kalır ya sert bir çukurda kırılır. Risk yani gerek yok.

Ekli dosyalar

• IMG_4099.jpeg
    IMG_4099.jpeg
    464.7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3999.jpeg
    IMG_3999.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 19
Aynı durmuyor style paket ile yan yana koyduk benim jant bildiğin spacer takılmış gibi sıfıra sıfır neredeyse. Ayrıca dediğiniz gibi 7 inç olduğu için style paket jantından daha hafif. Buda başka bir iyi yanı.
hocam et degeri ve jant genisligini hesapladgimiz zaman ustunde durusu ayni
Replika takmayın hocam teneke jant daha iyidir emin olun. 2 kilometre öteden bağırıyor replika jantlar ya dışarıda kalır ya sert bir çukurda kırılır. Risk yani gerek yok.
jantin disari tasmasi bir miktar eger aerodinamigi etkilemiyosa gayet hos olmus.cunku replika jantta dilim yandi benim o yuzden. agirlik olayina sasirdim ayni jantin daha hafif olmasi genisliginden dolayi okdar farkediyo demekki

surusunuzu etkiledimi konfor ve hantallasma konusunda peki

hocam et degeri ve jant genisligini hesapladgimiz zaman ustunde durusu ayni

jantin disari tasmasi bir miktar eger aerodinamigi etkilemiyosa gayet hos olmus.cunku replika jantta dilim yandi benim o yuzden. agirlik olayina sasirdim ayni jantin daha hafif olmasi genisliginden dolayi okdar farkediyo demekki
Yabancı bir sitede hesaplama yapmıştım bütün değerlerini girip 2 jantıda ortalama yarım kg daha hafif çıkmıştı. Yani tartıya koyup tartmadım ama sonuç bu şekilde.

surusunuzu etkiledimi konfor ve hantallasma konusunda peki
16 inç ile 1 günlük deneyimim oldu hiç kullanmadım diyebilirim o yüzden kıyaslama yapmam doğru olmaz. Ama bundan önceki a3 aracımdada aynı ebatlarda değişiklik yapmıştım. Konforda öyle ciddi bir düşüş olmuyor tabi lastiğin markası önemli. Ama virajlarda yanaktan yatma olayı ortadan kalkıyor. 55 yanak suv araç gibi yatıyor virajlarda.

Hiç replika işine girmeyin hocam. Orijinal Golf 7 16 inç comfortline jantı yerine replika 18 inç Highline jant takmam mesela. Kafanız rahat olsun orijinal kalsın.

Geri
Üst Alt