Golf 7 Ön Salıncak Burçları Değişimi Tavsiye

OnurGolfMK7

Yeni Üye
İsim
Onur
Araç
Golf MK7
Merhabalar arkadaşlar,

Golf 7 aracımda tümseklerden geçerken ön takımdan gelen gıcırtı sesleri mevcut ve sanırım artık çözümünün ne olduğu herkesce bilinen bir sorun. Ustama da gösterdiğimde salıncak burçlarının değişmesi gerektiğini söyledi. Asıl sorum şu ki daha önce burçları değiştiren arkadaşlar hangi markayla değiştirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilirseler sevinirim, hangi markayla değiştirdiniz / değişimden sonra tekrar bu gıcırtı sesleriyle karşılaştınız mı yardımcı olabilir misiniz.

Ustamın söylediği markalar SWAG ve LEMFÖRDER ancak yaşadığım yerdeki stok durumundan dolayı sanırım SWAG takmak durumunda kalacağım marka hakkında bilgisi olanlarla iyi midir kötü müdür bilgilerimizi paylaşalım.

Merhabalar Üstadım
Ustada bana bugün burçları gösterdi ve çatlak olduğunu bende gördüm. Teker gerçekten yolda gosteriyordu. Arızalıyım diyordu.
Lemforder i biraz inceledim
Gördüğüm kadarıyla alman malı ve kaliteli. Sizler memnun musunu? Ustaya ben alıp parça ile gideyim mi acaba? Yoksa ustaya mi bıraksam bilemedim? Teşekkürler

Upvote 0
Merhabalar Üstadım
Ustada bana bugün burçları gösterdi ve çatlak olduğunu bende gördüm. Teker gerçekten yolda gosteriyordu. Arızalıyım diyordu.
Lemforder i biraz inceledim
Gördüğüm kadarıyla alman malı ve kaliteli. Sizler memnun musunu? Ustaya ben alıp parça ile gideyim mi acaba? Yoksa ustaya mi bıraksam bilemedim? Teşekkürler
A3e takılanlar uyumlu ve kesin çözüm diye biliyorum.

Upvote 0

Geri