eraygkbr

Üye
İsim
Eray
Araç
Golf 7.5 2020 Highline
Arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim ön camı komple sökmeyi düşünüyorum lanet olasıca bez izleri gitmiyor, en kaliteli cam bezini de aldım dışarıdan ne kadar güzel silse bile iç kısma gelince deliler gibi iz bırakıyor hangi bezi kullanırsam kullanayım. hele bide kış geldi ön cam azıcık buğu yapsın önümü göremiyorum o lanet olasıca bez lekelerinden... Zaten elini kolunu oraya uzatması ayrı dert ayrı bi çile, nası çözeriz bu durumu allah aşkına bişeyler önerin yahu

Yazın aracımı yerel bi yıkamacı da yıkattım. Ön camı güderi benzeri bir bezle silmeden önce aracı çalıştırıp klimayı en soğuğa getirdi. Havayı da ön cama verdi ve o şekilde sildi camı. Neden diye sorduğumda böyle yapınca buğu oluşmuyor dedi.

Ben buğu oluşacak havalarda pek binmedim bu sene ve tam olarak haklı mı değil mi yorum yapamayacağım. Aracı da sattım hatta geçen hafta.

Hakiki güderi bulunabilse sanki en iyi bez o cam için ama tabi daha tecrübeli arkadaşlar yazacaktır.

iç sikülasyonun kapalı olduğundan emin olun eğer araç dışarıdan hava almıyorsa buğu orada kalmaya devam eder.Hava soğukta olsa bu durum oluştuğunda klimayı max ta çalıştırın buğu gider.Aracın içinde ıslak bez bırakmayın,paspasları kuru tutmaya çalışın işler daha da kolaylaşır.

Cok basit gazete ile silin once nemli sonra kuru gazete ile…

Arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim ön camı komple sökmeyi düşünüyorum lanet olasıca bez izleri gitmiyor, en kaliteli cam bezini de aldım dışarıdan ne kadar güzel silse bile iç kısma gelince deliler gibi iz bırakıyor hangi bezi kullanırsam kullanayım. hele bide kış geldi ön cam azıcık buğu yapsın önümü göremiyorum o lanet olasıca bez lekelerinden... Zaten elini kolunu oraya uzatması ayrı dert ayrı bi çile, nası çözeriz bu durumu allah aşkına bişeyler önerin yahu

Bir şeyi silerken, fazla ovalamadan yorulmadan, hem güzel temizlesin, hem iz bırakmasın diyorsanız.

Sleepy ıslak mendil kullanınız.

Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile denedim. Çok memnun kaldım.

Islak mendil in iz bırakmadan temizlik yaptığına inanamayacaksınız.

Sonra eve de aldım.

Hanım çok beğendi, devamlı istiyor. Ailece bağımlısı olduk.

İz bırakmadan mükemmel temizlik.

Mutlaka deneyiniz. Cam, ahşap, metal, vernikli yüzey vs vs mükemmel temizliyor ve iz bırakmıyor kesinlikle.

Başka marka olanları da denedik, Sleepy kadar randımanlı değiller.

https://www.hepsiburada.com/sleepy-islak-mendiller-xc-301175-b1774

https://www.hepsiburada.com/sleepy-...-temizlik-havlusu-100-yaprak-pm-HBC000079Y10B

https://www.hepsiburada.com/sleepy-...-temizlik-havlusu-100-yaprak-pm-HBC000079Y1IM

.

İPA ile temizleyin hocam, ya da kaliteli markaların sadece cam temizliği üzerine ürünleri var. Çözüm olacaktır. Benimde en sevmediğim şey cam temizliği, mümkünse ellemem hiç.

Önceki arabalarımda ön cam buğusunu fanı ön cama yönlendirip klimayı açarak yapıyordum. Yeti'de klima kapalı sadece sıcak hava için fan açıkken yönlendirme düğmesini ön cama çevirince otomatik olarak klimayı devreye aldığını gördüm ve bu şekilde klima içerideki nemi aldığından birkaç saniyede buğu çözülüyor. Sonra yönlendirmeyi başka bir konuma çevirince klima devreden çıkıyor/kapanıyor. Dolaysıyla ön camı silerek buğunun giderilmesi meşakkati ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz

yanlış anlaşılma olmasın, buğuyu gidermek için silmiyorum ön camı… camı sildikçe iz kalıyor demek istiyorum

Geri
Üst Alt