Cupra Leon mu Golf 8.5 Life mı?( golf alindi)

bowni85

Üye
İsim
Burak
arkdaslar merhaba iki arac arasinda kaldim 1800 bandinda ikiside
cupra 150 beygir sunruflu. golf life sunruflu 116 beygir. hangisini almaliyim sizce. eski aracim 1.0 golf 8 di

Ekli dosyalar

• IMG_2005.jpeg
    IMG_2005.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_2004.jpeg
    IMG_2004.jpeg
    63.8 KB · Görüntüleme: 129

Hocam biri 150hp olduğu için direk yarışmaya 2-0 önde başlıyor zaten.
Yalıtım da aşağı yukarı aynı
Konfor CUPRA da sert olucaktır. Çünkü spor araç
SEAT Leon fr ve xellence olarak 2 güzel paketi vardı fr olanlar sert süspansiyondu. Diğeri konforlu olandı

Golf 8 den Golf 8,5 geçmiş biri olarak şunları söyleyebilirim. Kaporta sacı daha kalın geldi bana. Fitiller de daha iyi. Kapı kapanma sesi daha tok. Hayalet ekran ve multimedya ekranı çok daha iyi. Ön tampon daha agresif. Güç olarak yüksek hızlarda hızlanmada çok az bir farkla Golf 8,5, Golf 8’den önde yine. Yalnız Cupra 150 beygir olunca benim de aklımı çelmedi değil. Konfor ve performans arasında bir seçim 🙂

Hocam biri 150hp olduğu için direk yarışmaya 2-0 önde başlıyor zaten.
Yalıtım da aşağı yukarı aynı
Konfor CUPRA da sert olucaktır. Çünkü spor araç
SEAT Leon fr ve xellence olarak 2 güzel paketi vardı fr olanlar sert süspansiyondu. Diğeri konforlu olandı
ikiside 1.5 mild hibrit performansi cok farkedermi bilemedim. illaki ederde fark ne kadar olur

Golf 8 den Golf 8,5 geçmiş biri olarak şunları söyleyebilirim. Kaporta sacı daha kalın geldi bana. Fitiller de daha iyi. Kapı kapanma sesi daha tok. Hayalet ekran ve multimedya ekranı çok daha iyi. Ön tampon daha agresif. Güç olarak yüksek hızlarda hızlanmada çok az bir farkla Golf 8,5, Golf 8’den önde yine. Yalnız Cupra 150 beygir olunca benim de aklımı çelmedi değil. Konfor ve performans arasında bir seçim 🙂
hocam siz 1.0 danmi gecis yaptiniz.

hocam siz 1.0 danmi gecis yaptiniz.
Evet 1.0 imp den, bir sene kullandıktan sonra 1.5 life a geçiş yaptım. Performans olarak çok bir fark yok. Dediğim gibi yalıtım ve malzeme kalitesinde hissedilir bir fark var. Yalnız benim tercihim de sanırım 150’lik cupra olurdu maddi açıdan sorun olmuyorsa🙂

Evet 1.0 imp den, bir sene kullandıktan sonra 1.5 life a geçiş yaptım. Performans olarak çok bir fark yok. Dediğim gibi yalıtım ve malzeme kalitesinde hissedilir bir fark var. Yalnız benim tercihim de sanırım 150’lik cupra olurdu maddi açıdan sorun olmuyorsa🙂
maddi acidan ayni hocam ikiside 1800. leonu ikinci elde sorun yasarmiyim acaba

Geri
Üst Alt