Cupra Leon mu Golf 8.5 Life mı?( golf alindi)

Malzeme kalitesi, konfor, marka imajı, yalıtım ve yatırım açılarından Golf'ün önde olduğunu düşünüyorum. Golf derim.

Şartlar el verse aslında temiz ve düşük kmli A3 de bir seçenek.

Malzeme kalitesi, konfor, marka imajı, yalıtım ve yatırım açılarından Golf'ün önde olduğunu düşünüyorum. Golf derim.

Şartlar el verse aslında temiz ve düşük kmli A3 de bir seçenek.
hocam a3 ler advance lerin cogu cam tavansiz. o paralara cikip dumduz arac almak istemiyorum

hocam a3 ler advance lerin cogu cam tavansiz. o paralara cikip dumduz arac almak istemiyorum

Cam tavan sizin için olmazsa olmaz ise siz bilirsiniz ama genel olarak araç çok keyifli ve hissiyatı güzel. Satarken Golf gibi hızlı gitmeyebilir sadece.

Kısa süre kullanıp satmayacaksanız Cupra derim ama yine de ikisinde de bir test sürüşü yapın derim.

Leo. Ww nin alt markasi skodadan bile asagida.Bildiginiz leonu yerden tukseltip disini allayip pullayip cupra diye satiyor.Gidin Egeayi detaylı inceleyin birde cuprayi inanin kalite anlaminda birbine cok yakin sadece gorsellik olarak cupra onde…En basiti cuprada 18 jant var 150 bg olsa jantlar araci yoracak.Torsiyon var govde buyuk Golf ile performans olarak cok yakin olacaklardir…Ama Golf alirsanir yalitim konfor kalite hepsine sahip olacaksiniz ayrica parca kaliteside cok onemli…

Leo. Ww nin alt markasi skodadan bile asagida.Bildiginiz leonu yerden tukseltip disini allayip pullayip cupra diye satiyor.Gidin Egeayi detaylı inceleyin birde cuprayi inanin kalite anlaminda birbine cok yakin sadece gorsellik olarak cupra onde…En basiti cuprada 18 jant var 150 bg olsa jantlar araci yoracak.Torsiyon var govde buyuk Golf ile performans olarak cok yakin olacaklardir…Ama Golf alirsanir yalitim konfor kalite hepsine sahip olacaksiniz ayrica parca kaliteside cok onemli…
Hocam emin misiniz egea ile cupra benzetmesinde.
Ayrıca VW Cupra markasını biraz daha üst statüye yerleştirmeye çalışıyor, siz araçları ve markayı çok yanlış tanımışsınız.

Arkadaşlar golf konforlu demişlerde 2011 focus satıp 2021 golf life aldım .14 yaşında aracım ne de konforluymuş dedim belkide beklentiyi yüksek tuttum golf için.O yaştaki aracın yürür aksamda tek değişeni arka z rotuydu.Amortisör rot burç vs hepsi orjinaldi.Direksiyon hissiyatı çok daha yol odaklıydı vs.
Golf ise daha sessiz ve daha kaliteli hissettirdi.Demem o ki konfor beklentisi görece değişir cupra tasarım olarak daha hoş bence sürüş dinamikleri de daha iyi sanıyorum.Test yada varsa günlük kiralama ile daha çok vakit geçirerek karar verilebilir

Hocam emin misiniz egea ile cupra benzetmesinde.
Ayrıca VW Cupra markasını biraz daha üst statüye yerleştirmeye çalışıyor, siz araçları ve markayı çok yanlış tanımışsınız.
kalite olarak seat leondan fark goremedim ben. kapit izolator yok mesela. torpido arka kisimlar sert.ben premium oldugunu dusunmuyorum aslinda

kalite olarak seat leondan fark goremedim ben. kapit izolator yok mesela. torpido arka kisimlar sert.ben premium oldugunu dusunmuyorum aslinda
Seat ile Cupra zaten neredeyse aynı.

VW; Cupra yı ulaşılabilir sport premium gibi konuçlandırmak istiyor benim anladığım. Tam olarak premium değil zaten, en azından şuan için.

Kaput izalatörü BMW G20 320i lerde de yok, sadece dizellerde geliyor. Bu benzinli araçlarda çok elzem değil.

Ayrıca koltukları kesinlikle Golf ten daha kaliteli.

Seat ile Cupra zaten neredeyse aynı.

VW; Cupra yı ulaşılabilir sport premium gibi konuçlandırmak istiyor benim anladığım. Tam olarak premium değil zaten, en azından şuan için.

Kaput izalatörü BMW G20 320i lerde de yok, sadece dizellerde geliyor. Bu benzinli araçlarda çok elzem değil.

Ayrıca koltukları kesinlikle Golf ten daha kaliteli.
hocam aslinda ilk bende oyle dusundum. mesela vz line koltuklar super duruyo ama sirti genis birisi asla rahat etmez imkansiz. daracik. gorseli iyi

hocam aslinda ilk bende oyle dusundum. mesela vz line koltuklar super duruyo ama sirti genis birisi asla rahat etmez imkansiz. daracik. gorseli iyi
Ben Formentor, Leon, neredeyse tüm donanımlarına bindim, ben rahat etmiştim, dediğiniz gibi her insan rahat edemeyebilir, spor koltukların dezavantajı, fit olmayı mecbur kılıyor. Golf te yanal destekler az olduğundan in-bin daha rahat tabii.

Geri
Üst Alt