Egea ile cuprayı mukayese edecek kadar ne gözlemlediniz. Yorumunuz gerçekten mantık dışıLeo. Ww nin alt markasi skodadan bile asagida.Bildiginiz leonu yerden tukseltip disini allayip pullayip cupra diye satiyor.Gidin Egeayi detaylı inceleyin birde cuprayi inanin kalite anlaminda birbine cok yakin sadece gorsellik olarak cupra onde…En basiti cuprada 18 jant var 150 bg olsa jantlar araci yoracak.Torsiyon var govde buyuk Golf ile performans olarak cok yakin olacaklardir…Ama Golf alirsanir yalitim konfor kalite hepsine sahip olacaksiniz ayrica parca kaliteside cok onemli…
golf agir basiyo bugun tekrardan inceledim. cupranin havalandirma menfezleri , ambiyans aydinlatmasi ve bilgi ekrani cok egreti gibi geldi. golf ic mekan kesinlikle daha ferah genis ve kalite hissi verdiDaha önce Leon sahibi olarak Golf'e geçince kalite farkını fazlasıyla hissettim(Detayları daha önce yazmıştım. Tekrara girmeyelim)
Cupra'yı incelediğimde Leon kalitesinde olduğunu gördüm.
Yani Golf her haliyle daha kaliteli bir araç.
Dış görünüşe gelirsek;
Elektrikli araçlarla beraber araçların hepsi birbirine benzemeye başladı.
Ben Golf'ün sadeliğini ve tasarımını daha çok seviyorum.
Kendine has karakteristiği var.
Sonuç olarak ben Golf derim Karar sizin
temmuz ayında golf 8.5 life aldık ayrıca 2011 focus var. 2011 focus golften daha konforlu ister inanın ister inanmayın gerçekten. sessizlik kalite olarak tabiki golf ile karşılaştırılamaz bile amma süsüpansüyon konforu yol tutuşu 2011 focus daha iyi geldi izlenimlerlimiz.Arkadaşlar golf konforlu demişlerde 2011 focus satıp 2021 golf life aldım .14 yaşında aracım ne de konforluymuş dedim belkide beklentiyi yüksek tuttum golf için.O yaştaki aracın yürür aksamda tek değişeni arka z rotuydu.Amortisör rot burç vs hepsi orjinaldi.Direksiyon hissiyatı çok daha yol odaklıydı vs.
Golf ise daha sessiz ve daha kaliteli hissettirdi.Demem o ki konfor beklentisi görece değişir cupra tasarım olarak daha hoş bence sürüş dinamikleri de daha iyi sanıyorum.Test yada varsa günlük kiralama ile daha çok vakit geçirerek karar verilebilir
Valla hocam ne cupra da ne de golfte hiç sorun yaşamadıkSatarken sorun yaşamak istemiyorsan golf
Hocam cupra leon daha yakışıklı,içi, koltukları yekpare çok sportif. daha iyi viraja giriyor arkalar torsiyon olmasına rağmen. Sanıyorum lastikler 18 olduğu için. Araç 150 ps çok iyi, Golf daha yumuşak sanıyorum lastik kaynaklı, ama cupra da kendinizi daha sport daha seri araba sürüyor gibi hissediyorsunuz ve daha dikkat çekiyorEn iyi karşılaştırmayı her iki modeli kullanan arkadaşlar daha iyi vereceklerdir ancak bizim gibi toplumlarda marka algısı , ikinci el satış hızı gibi kavramlarda çok önemli diye düşünüyorum ve golf diyorum
Ya bunlar iki kardeş . Biri cupra biri Volkswagen. İkisinin de başı VAG. Şuan yapılan tartışmaları gördükçe vag in oyununa geldiğinizi anlıyorum. Kimisi diyor cupra spor agresif daha iyi kimi diyor Volkswagen konforlu premium hissi var daha iyi. Zaten adamların da tek amacı bu. İnsanları kutuplastirip satış arttırmak. Volkswagen bilmiyor mu spor tampon yapıp 18 jant koymayı. Ya da cupra bilmiyor mu baştan sona yalıtım koyup sessizce yolculuk yaptırmayı. Life pakette travel assist, acc, koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma varken. Cupra da progresif direksiyon var.
Arkadaşım cupra Leonun daha iyi olduğunu savunup aldi. Bin pisman oldu. Cunku yeni bebeğiyle ailesiyle rezil rusva oldu. Gürültüden cocuk uyanıyor dedi. 18 inc jant böbreklerim her çukurda titriyor diyor. Ee simdi bu adama progresif direksiyon var desen alacağınız cevabı siz düşünün.
Konunun amacı da bu ya işte..Kısaca herkesin ihtiyacı kendine ben travel assist acc koltuk ısıtma direksiyon ısıtma, konforu seçtim. Bu beni cahil yapmaz. Cupra leon da sportif harika görünün müthiş bir araba onu Alanı da cahil yapmaz. Kimin neye ihtiyacı varsa onu alsın. Saygılar